Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak én nem tudom nyomon...

Csak én nem tudom nyomon követni 1éves fiam fogait?

Figyelt kérdés
egyszerűen már nem tudom megszámolni neki,sokszor keverem már mennyi van,és akármikor megszeretném nézni,megszámolni..stb,nem hajlandó kinyitni a száját,vagy ha netán kinyitja,olyat harap rá egyből az ujjamra,hogy ott tojom össze magam...:( olyan fognomok vannak már rajta,meg lila...fogat se tudok neki mosni..sok trükkel próbálkoztam már hogy kinyissa,nevettettem,bohóckodtam neki,de csak pár mp-re tátotta ki,és hát azalatt semmit nem tudok megnézni...Van még rajtam kivül valaki aki nemtudja hány foga van a gyerekének?Mindig kérdi a doki meg a védőnő is hány foga van..stb,mit mondjak?Hogy nem tudom megszámolni?Ez olyan ciki....de sajnos igaz.Kb 14-15 van.
2011. aug. 22. 16:25
 1/4 anonim ***** válasza:

És ha a hátára fekteted és megcsikized? Akkor nagyjából be tudod lőni, hogy mennyi van. Mondjuk azt nem értem, hogy a védőnőnek miért olyan fontos ez, a doki meg elviekben meg tudja nézni egy olyan pálcikás izével (legalább is nálunk így volt) ha érdekli.

A fogmosás meg talán majd alakul később azért ne add fel.

Nekem könnyű, mert a kisebbik lányomnak 8 foga van és csak elől, a nagyobbiknak viszont fogalmam sincs.

Szerintem egyáltalán nem ciki, hogy nem tudod.

2011. aug. 22. 16:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Fogmosáshoz egy tipp: mi odaadtuk az 1 éves lányunknak a saját kis fogkeféjét (eleve minden kell neki, amit lát nálunk), cipelte magával az egész lakásban, rágcsálta meg minden. Ezt több nap is megcsináltuk, most már meg is ismeri a fogkefét, és ha a fürdőszobában meglátja a mi fogkeféinket, már nyüszög, hogy neki is kell. Így nem kellett trükkökhöz nyúlni, magától szájába veszi a fogkeféjét. :-)
2011. aug. 22. 16:34
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi.AZ a baj,hogy amint kinyitja,már rá is harap az ujjamra,vagy rögtön be is csukja a száját.12-ig tudtam követni,de most már nem...a doki se tudja megnézni,neki még annyira sem engedni.
2011. aug. 22. 16:35
 4/4 A kérdező kommentje:
én ezt a nenedentet vettem neki,amihez van ez az ujjra húzható fogkefe,én is odadom neki,de ő rágja..stb,aztán megpróbálom neki megmosni,de azonnal ráharap,hiába magyarázom el neki hogy nem szabad harapni,múltkor már el is sirtam magam,olyat harapott rá..a sima fogkefét meg be sem "engedi" a szájába,nem tuodom miért.
2011. aug. 22. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!