Csak én nem tudom nyomon követni 1éves fiam fogait?
Figyelt kérdés
egyszerűen már nem tudom megszámolni neki,sokszor keverem már mennyi van,és akármikor megszeretném nézni,megszámolni..stb,nem hajlandó kinyitni a száját,vagy ha netán kinyitja,olyat harap rá egyből az ujjamra,hogy ott tojom össze magam...:( olyan fognomok vannak már rajta,meg lila...fogat se tudok neki mosni..sok trükkel próbálkoztam már hogy kinyissa,nevettettem,bohóckodtam neki,de csak pár mp-re tátotta ki,és hát azalatt semmit nem tudok megnézni...Van még rajtam kivül valaki aki nemtudja hány foga van a gyerekének?Mindig kérdi a doki meg a védőnő is hány foga van..stb,mit mondjak?Hogy nem tudom megszámolni?Ez olyan ciki....de sajnos igaz.Kb 14-15 van.2011. aug. 22. 16:25
1/4 anonim válasza:
És ha a hátára fekteted és megcsikized? Akkor nagyjából be tudod lőni, hogy mennyi van. Mondjuk azt nem értem, hogy a védőnőnek miért olyan fontos ez, a doki meg elviekben meg tudja nézni egy olyan pálcikás izével (legalább is nálunk így volt) ha érdekli.
A fogmosás meg talán majd alakul később azért ne add fel.
Nekem könnyű, mert a kisebbik lányomnak 8 foga van és csak elől, a nagyobbiknak viszont fogalmam sincs.
Szerintem egyáltalán nem ciki, hogy nem tudod.
2/4 anonim válasza:
Fogmosáshoz egy tipp: mi odaadtuk az 1 éves lányunknak a saját kis fogkeféjét (eleve minden kell neki, amit lát nálunk), cipelte magával az egész lakásban, rágcsálta meg minden. Ezt több nap is megcsináltuk, most már meg is ismeri a fogkefét, és ha a fürdőszobában meglátja a mi fogkeféinket, már nyüszög, hogy neki is kell. Így nem kellett trükkökhöz nyúlni, magától szájába veszi a fogkeféjét. :-)
3/4 A kérdező kommentje:
köszi.AZ a baj,hogy amint kinyitja,már rá is harap az ujjamra,vagy rögtön be is csukja a száját.12-ig tudtam követni,de most már nem...a doki se tudja megnézni,neki még annyira sem engedni.
2011. aug. 22. 16:35
4/4 A kérdező kommentje:
én ezt a nenedentet vettem neki,amihez van ez az ujjra húzható fogkefe,én is odadom neki,de ő rágja..stb,aztán megpróbálom neki megmosni,de azonnal ráharap,hiába magyarázom el neki hogy nem szabad harapni,múltkor már el is sirtam magam,olyat harapott rá..a sima fogkefét meg be sem "engedi" a szájába,nem tuodom miért.
2011. aug. 22. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!