4hós a kislányom és a puncija alatt, ahol nagykorban szülnek összeragadt. Minden nap fürdetem, a popsi krémet is jól lemosom, fogalmam sincs mitől lehet. Voltatok már ilyen helyzetben? Mi a teendő?
Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 22:18
11/15 A kérdező kommentje:
Voltunk a gyerekorvosnál,csak az a furcsa hogy ő nem látta,hogy össze van ragadva ,úgy viselkedett mintha nem látott volna még ilyet.Holnap megyünk a sebészetre a kórházba.
Meg tudnátok írni,hogy mitől lehet ez az összeragadás?
2010. jan. 6. 19:43
12/15 anonim válasza:
Szia!Erröl én is hallottam.Az én kislányomnak középen tapadt össze,mintha két lukból állna a hüvely.A dokim megnézte,ő is azt mondta,hogy ilyet még nem is látott,de van ilyen.Nálunk pár nap alatt magától szétment,és már minden ok.Azt hallottam,hogy az erős krémekkel/sudocream,bhepanten stb/ vigyázzni kell ne kerüljön hüvelybe,mert az is okozhatja.
13/15 anonim válasza:
A popsi krém amit használsz leválasztja az elhalt hámsejteket,ám a kicsik bőre nagyon friss,és gyorsan fejlődik, ami hámsajt a punci belső felére a krémmel odatapad(ezt szemmel nem láthatod)önálló kis bőrt hoz létre.A kislányok puncija nagyon érzékeny és nagyon ritkán megtörténik ami a babáddal megtörtént.A sebészeten elválasszák a szemérem ajkakat,ez fájdalom mentes,de egy percre se add ki a kezedből a babát,mindig légy mellette,mert az orvosok hajlamosak a túlzott óvatosságra.(ha megilyed a pici,le kell fogni ,ne hogy megsérüljön más szövet) 1percig se tart.
14/15 anonim válasza:
Az én kislányomnak is össze volt nőve, az egyik gyerekorvos azt mondta, 1 éves korában megműtik (ezt a szót használta), jól meg is ijesztett. A második gyerekorvosunk (nem emiatt váltottunk) 6 hónapos korában két steril lapocskával széthúzta, azóta rendben vannak a kisajkai. Viszont azóta még megmosni is alig hagyja a puncikáját, elképzelhető, hogy nagyon emlékezetes maradt neki a dolog, remélem, hogy nem lesz ebből semmi baja később.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
Ma voltunk a sebészeten és a szakorvos egy vastag tű féleséggel szétnyitotta az összeragadt részt. A kis drágám még észre sem vette,úgyhogy a doki meg is dícsérte.
2010. jan. 7. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!