Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki milyen popsi krémet használ?

Ki milyen popsi krémet használ?

Figyelt kérdés
A gyógyszertáti nekünk nem vállt be.4 patikában is voltam, de mindtől piros lett a popsija. Neogranormont használtam, de a védőnő azt mondta, azzal ne kenjem, az nem jó mindennapos használatra. A sudo krém se vált be. Most 6 hónapos a fiam.
2011. okt. 7. 08:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mi ugyan már a Sudocrem-et használjuk, de újszülött korban a kórházban ajánlották a boraxos popsikrémet. Én nagyon szerettem, mert nem volt tőle egyáltalán piros a fiúk popsija és könnyű volt letörölni is. Viszont sajna nem mindegyik gyógyszertárban kapható (valamelyikben nem is hallottak róla!) és váltottam a Sudocrem-re.
2011. okt. 7. 08:51
 2/13 anonim ***** válasza:

mi gyógyszertárit szoktunk venni.

nem tudom hogy nálatok hány félét szoktak felírni,de nálunk kettőt...

az egyik ilyen halszagú,a másik meg sima...mind a két félét használtátok már?

az egyik ismerősünk mintha a dm-ben venné...,de nem vagyok benne biztos..nekik pl az vált be,mert a gyógyszertári szagától rosszul volt az anyuka.. :)

2011. okt. 7. 08:52
 3/13 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárit használtam, de volt Bepanthen is, ha pirosabb volt a popsija. Sudocrem csak a kis minta, amit a Felicitas csomagban kaptam, de sokáig elég volt, illetve neogranormont is vettem, de azt inkább sebekre kentem.
2011. okt. 7. 08:55
 4/13 anonim ***** válasza:
Mi sudocrem-et használunk most! De bevált a gyógyszertári és a dm-es is! Bár a fogzásnál nem volt az igazi a gyógyszertári!
2011. okt. 7. 09:02
 5/13 anonim ***** válasza:

Gyógyszertárival kenem.

Ez nálunk is két fajta, az egyik a Naturlandos, ez sokkal sűrűbb és büdös, ezt akkor kenem, ha piros a popója. Minden napos használatra pedig azt, amit a patika kever ki.

Szoktam még használni Gabit is, de az csak pici kiszerelésben van, utazásnál használjuk, mert nem kell a böszme tégelyt cipelni. Az is teljesen jó. A Níveának is van popsikréme, de nézz szét a Dm-ben, mert hátha a saját márkás cucca fog bejönni.

2011. okt. 7. 09:04
 6/13 anonim ***** válasza:

Nem kened neki túl vastagon? Vagy épp túl vékonyan? Milyen pelenkát használtok? Ha ennyi félét próbáltok és egyik sem stimmel, fölmerül a kérdés, hogy minden ideális-e.

De az is lehet,hogy ilyen érzékeny bőrű szegényke. Nekünk van otthon sudorcrem és ha nagyon bepirosodna neki, akkor bepanthennel kenem be

2011. okt. 7. 09:13
 7/13 anonim válasza:
Biztos, hogy a krém az oka? Nálunk is sokat pirosodott a popsija olyan 3 és 9 hónap között, de rájöttünk, hogy a törlőkendő okozza!
2011. okt. 7. 09:16
 8/13 anonim ***** válasza:
gyógyszertárit, de csak naponta 1szer
2011. okt. 7. 09:34
 9/13 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárit. A Sudocrem, neogranormon, bepanthen csak akkor, ha piros a popsija. Ha folyamatosan ezeket használja az ember, amikor ne adj1 isten probléma lesz, nem fog hatni. Ezek kifejezetten problémás popóra valók.Ha hozzászokik a baba (márpedig a folyamatos használattól ez történi ), ha baj van, nincs mihez nyúlni.
2011. okt. 7. 10:46
 10/13 anonim ***** válasza:
Mi a nivea popsikenőcsőt használjuk,nagyon bevált...800ft rossmanba és nekünk 2hónapig elég!!!
2011. okt. 7. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!