Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos a kislányom. Vajon...

3 hónapos a kislányom. Vajon mikor fordul át? Szoktunk játszani, hogy fogja az ujjamat én egy kicsit segítem, de már ha fogja ügyesen át tudja magát tornázni hátról hasra és nagyon élvezi.

Figyelt kérdés

Tudom hogy ez babafüggő, és nem siettetem, csak olvastam hogy ezzel a játékkal lehet fejleszteni a mozgását.

Melyik könnyebb általában a babáknak, hasról hátra vagy hátról hasra fordulni? Tudom ez is egyéni, de általában értem.

2010. jan. 2. 21:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem szabad erőltetni,hagyni kell,hogy minden mozgást magától csinálja.Az pedig babafüggő,hogy melyik mozgás a könnyebb neki.
2010. jan. 2. 21:38
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem erőltetem, mint ahogy írtam is. Csak játszunk.

[link]

2010. jan. 2. 21:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem 15 hetes a babám és 1 hete fordult át először hasról- hátra. Ma pedig ügyesen hátról-hasra. De ezt mindegyik esetben csak jobbra tudja.
2010. jan. 2. 22:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Az én lányom három és fél hósan fordult hasra, de csak egy hónappal később hasról hátra. Hasrafordulás sima ügy volt, de a hátra már kínlódós, sokszor nem sikerült neki és ez felidegesítette. Sosem segítettem neki, úgy voltam vele, hogy majd magának kidolgozza a stratégiát.
2010. jan. 2. 22:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. jan. 2. 22:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia

Ha ez megnyugtat,az én babám még nem fordul át egyik irányba sem,pedíg már 5 hónapos múlt pár napja.

2010. jan. 3. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!