Miért csinálja? 7 hónapos kislányom eddig átaludta az
éjszakákat, de mostanában hajnali 2-kor vagy 4-kor
felkell és elkezd játszani.
Figyelt kérdés
Nem tudom vissza altatni fél óra után cicire rakom, hátha így elalszik.1 óra hosszát fent van és utána alszik el. Tartok tőle hogy rászokik az éjszakai szopizásra. Egyébként nem fogzik még, nappalkb.3 óra hosszát alszik. Lehet hogy hiányzik neki az a tej mennyiség amit nappal nem kap. De. Gyümi, ebéd fözi a többi étkezés anyatej. Egyébként jó sullyú baba 4150-el szül. és most 9kg. Teljesen tanácstalan vagyok!
2009. jún. 8. 07:43
1/9 anonim válasza:
az én fiam is ezt csinálta 6 hós kora környékén. rémálom volt minden éjszaka, mert az egész házat felébresztette rendszerint. akár evett éjjel akár nem, úgy csnált, mintha reggel lenne, és játszott, meg rikoltozott. Aztán nálunk egyik napról a másikra megszűnt. este próbáltam minél tovább fent tartani, akkor álltunk át a 7 órai lefekvésről a 8 óraira. lehet, hogy túl sokat alszik napközben és azért ébred fel éjjel nem? Próbáld meg, hogy kevesebbet teszed le nappal, vagy este próbálod a fekvést eltolni neki, hátha segít. Én ebben az időszakban kezdtem napi kétszer főzeléket adni neki, így éjjel nem evett már.
2009. jún. 8. 08:19
2/9 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam már arra hogy bevezetem a második fözeléket.Nagyon köszönöm a válaszodat!!!!
2009. jún. 8. 08:24
3/9 anonim válasza:
az én fiam is 7hónapos és ue csinálja.Este 7körül vacsorázik,és megy aludni(tejpép+szopi),és általában 11-12körül kezd el mocorogni,és hajnali 2kor viszont felkel.Viszont érdekes,hogy ha éjfél körül áthozom magam mellé,akkor simán alszik reggel fél 6ig.Viszont erre se akarom rászoktatni.Már második éjjel,hogy itt aludt,és ilyenkor cicit se kér.Mondjuk nekem napközben is max csak 2,5órát alszik 2-3 lépésben.És szerintem fogzik is,mert mindent rág,és látom rajta hogy szenvedve teszi
ha van valakinek jó ötlete,szívesen várom én is.
2009. jún. 8. 08:27
4/9 anonim válasza:
Esetleg nem lehet, hogy mostanában tanult valami újdonságot?
Legalábbis az én babám is ezt csinálta kb 2 hétig: éjjelente 3-4-szer, de volt hogy 8-szor!!! is felébredt és mint aki teljesen kialudta magát, elkezdett játszani. És mivel akkor kezdett el mászni, még éjjel a kiságyban is azt gyakorolta, gyakran még álmában is. szerintem arra ébredhetett fel, hogy nekiütközött a rácsnak.
Ja és nappal is össz. 2-3 órát alszik 3 részletben.
2009. jún. 8. 08:45
5/9 A kérdező kommentje:
Mit csináltál vele amikor éjjel felkelt?
2009. jún. 8. 09:20
6/9 A kérdező kommentje:
Talán ami újdonság,hogy már nem csak hanyat alszik hanem oldalra fordulva,pl.leteszem rendesen a kiságyba és mire felébredünk már keresztben van.
2009. jún. 8. 09:24
7/9 anonim válasza:
Próbálj először egy kis vizet/teát adni ha felkel, ha hallod hogy nyöszög, gyorsan ki az ágyból, hogy félálomban igyon, aztán simi, ki se vedd az ágyából. Ha ez nem segit, akkor kell a cici, hiába teszel bármit, ugyis enni fog:) valamiért éhesebb, arra is ébredhet. Lehet, hogy délután is főzit adnék neki....hátha jobban tele lesz éjjelre.
2009. jún. 8. 10:03
8/9 anonim válasza:
Még az segithet, ha nem natur adod a gyümit, hanem szénhidráttal, főzhetsz bele krumplit, igy kész a másik főzi, tehetsz bele Sinlacot, tejpépet, rizspépet, igy jóval laktatóbb. Ha sinlacot teszel bele, észre sem veszi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!