Kislányom 15 hónapos, miket lehet vele játszani? Bővebben lent.
Az Anya taníts engem c. könyvben hasznos tanácsokat, ötleteket kaphatsz!
A minap itt kínálgatta valaki a letölthető változatot egy kérdésben :)
Színek, formák, hőmérsékletek, súlykülönbség, állatok, testrészeink, már sokmindennel lehet ebben a korban foglalkozni :)
Az én lányom 16 hónapos. Mi sokat szoktunk számolni (mesekönyvbe pl. egy oldalon hány nyuszi van), és van már mágneses rajztáblája, azon szeret firkálni. Már kapásból rajzolja a csigabiga házát :D
A plüssökkel szoktunk bábozni. Néha még ő is felhúzza a kezére, és mozgatja őket.
az én leányzóm is 15 hónapos.
neki is van babakocsija babával,húzza vonja,
esetleg megyünk hinta-palintázni
játszunk kerekecske gombocskát, azt az 5 ujjasat
( ez elment vadászni...)
építőkockázás nálunk is hasonló én összerakom ő szétszedi
bár én még nem adok neki könyvet a kezébe ugyanis
egyből szétcincálja őket hiába elveszem és mondogatom hogy nem szabad még nem érti meg..
ha eszünk én etetem őt, ő etet engem, közbe vmi versikét is fabrikálok hozzá, imádja a "itt van a gumimaci" zenét
táncol rá énekelget
van neki teknőce amin lyukak vannak és különböző formájú imodokat lehet beletenni, már kivűlről tudja mi hova való (háromszög kocka,..)
hát azt hiszem ennyi (de lehet ki hagytam vmit..)
Az en fiam 16 honapos.Mi szoktunk homokozni,hintazni,viragot szedni azt imadja.Setalunk,labdazunk....
Vannak haziallatok(csirkr,nyuszi)es szoktuk oket etettni,fuvet szedunk pl.Sajnos mi is olyan helyen lakunk,h a szomszedok mind idosek es gyerek sincs,egy van az mar 6 eves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!