Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » S. O. S.! Kisfiam hátán most...

S. O. S.! Kisfiam hátán most találtunk egy szőrt, de olyan, mint egy felnőtté, erős, szúrós. Nagyon megijedtem, mit tegyek? Kb.2mm hosszú.

Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 20:10
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
51%

Nem hiszem hogy bármely orvos jót röhögne egy hozzáforduló emberen, ha igen akkor inkább nem mondok róla véleményt. De egyébként meg tök mindegy mit gondol, az a dolga, hogy a hozzá fordulónak legjobb tudása szerint magyarázatot adjon a problémákra.

Jó az ügyeletre ne menj el, de hétfőn felhívhatod a védőnőt, ő biztos tudja mit ez és mit tegyél vele.

2010. jan. 2. 20:34
 22/30 anonim ***** válasza:
51%
Én tökre megértelek,én is aggódó anyuka vagyok.Nem hinném,hogy ez gond lenne,de kérdezd meg a védőnőt vagy az orvost.Jobb a békesség!:-)
2010. jan. 2. 20:44
 23/30 anonim ***** válasza:
67%
Lehet, hogy hormonproblámája van. Nemárt orvosnak megmutatni.
2010. jan. 2. 21:14
 24/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a két utolsónak,és azoknak akik pozitívan álltak a kérdésemhez.Hétfőn mindenképp megkérdezem a védőnőt.Ügyeletre nem megyünk,azért annyira nem vagyok bolond:) Sziasztok!
2010. jan. 2. 21:15
 25/30 A kérdező kommentje:
20:34 és 20:44-es válaszolókra gondoltam :))) De az utolsó is jó volt:)))))))))))
2010. jan. 2. 21:16
 26/30 anonim ***** válasza:
69%

Nyugodtan kérdezd meg a gyerekorvost, azért van.

Aki ezt viccesnek találta, remélem nála is lesz ilyen furcsa esemény és majd mi is poénkodunk rajta.

2010. jan. 2. 21:31
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

A "teliholdas" válaszon jót röhögtem, de viccet félretéve: írd már meg, hogy mit mondott az orvos/ védőnő ! Ha én jártam volna így, én is utánajártam volna a dolognak!

Bocs az offért.

2010. jan. 2. 21:54
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát csajok, nagyon jót rötyögtem.. bocsi kérdező, de az SOS az egy kicsit erős volt...mindamellett nálam aggódóbb anyuka biztos nem vagy:) és engem is érdekelne mit mondtak rá..
2010. jan. 2. 22:53
 29/30 anonim ***** válasza:

Nyugi,biztos nincs semmi baja.De azért vidd el orvoshoz,hogy megnyugodj!

22/L

2010. jan. 3. 19:01
 30/30 A kérdező kommentje:
Na csajok!Kiszedtem ma este,és meg se érezte :)))))))) De azért mindenképp megkérdezem a dokit/védőnőt.
2010. jan. 3. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!