S. O. S.! Kisfiam hátán most találtunk egy szőrt, de olyan, mint egy felnőtté, erős, szúrós. Nagyon megijedtem, mit tegyek? Kb.2mm hosszú.
Nem hiszem hogy bármely orvos jót röhögne egy hozzáforduló emberen, ha igen akkor inkább nem mondok róla véleményt. De egyébként meg tök mindegy mit gondol, az a dolga, hogy a hozzá fordulónak legjobb tudása szerint magyarázatot adjon a problémákra.
Jó az ügyeletre ne menj el, de hétfőn felhívhatod a védőnőt, ő biztos tudja mit ez és mit tegyél vele.
Nyugodtan kérdezd meg a gyerekorvost, azért van.
Aki ezt viccesnek találta, remélem nála is lesz ilyen furcsa esemény és majd mi is poénkodunk rajta.
A "teliholdas" válaszon jót röhögtem, de viccet félretéve: írd már meg, hogy mit mondott az orvos/ védőnő ! Ha én jártam volna így, én is utánajártam volna a dolognak!
Bocs az offért.
Nyugi,biztos nincs semmi baja.De azért vidd el orvoshoz,hogy megnyugodj!
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!