S. O. S.! Kisfiam hátán most találtunk egy szőrt, de olyan, mint egy felnőtté, erős, szúrós. Nagyon megijedtem, mit tegyek? Kb.2mm hosszú.
Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 20:10
11/30 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj, nem hiszem, hogy baj lenne, ilyen előfordul a babáknál.
Az én fiam háta, combja, popsija és a kis fülei is szőrös szerencse, hogy nem 10 perccel később született:)
12/30 A kérdező kommentje:
Kicsit fájhat igen Neki,ahogy piszkáltam.Sehol nincs szőr rajta,legalábbis ilyen amilyen a hátán van!Nem is 2mm-es hanem inkább 5mm-es.
2010. jan. 2. 20:20
13/30 anonim válasza:
Ne haragudj, de nem hinném, hogy ez azonnali kezelést igényelne! Ha aggódsz, hívd az orvost vagy a védőnőt, ők se fognak "komolyabban" állni a dologhoz...
14/30 anonim válasza:
Miért kellene megijedni egy szőrszáltól? Ha elviszed orvoshoz,az jót röhög majd rajtad.Ez nem betegség,csak egy szőrszál.
15/30 anonim válasza:
én nem vagyook anya csak 14 éves de anyukám mondta hogy nekem is volt és elvitt orvoshoz és valamit csinált azt nem tudom mit mert nem mondta.másokkal ne foglalkozz
16/30 A kérdező kommentje:
Kössz..... :S:S:S:S:S
2010. jan. 2. 20:23
17/30 anonim válasza:
Az vagyok,aki megkérdezte,hogy fáj,e a gyereknek.Most,hogy olvasom a válaszokat,lehet semmi baj,de ha az orvosok nem mondtak semmit se,hogy ez meg az történhet,meg kéne nézetni.Jobb nyugiban élni:D
18/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm 20:23-as!Mindenképp megemlítem a dokinak,hogy nézze meg mi ez?Amúgy a többi válaszolóknak az ijedés helyett: Meglepődtem.Oké?
2010. jan. 2. 20:25
19/30 anonim válasza:
Ez nem ma nőtt ki neki!Szerintem nem fáj neki, csak zavarja hogy esetleg piszkáltátok!Húzd ki neki egy gyors mozdulattal, és vége a szőr mizériának!Ha esetleg van valami elváltozás körülötte, piros, foltos, esetleg anyajegy, akkor hagyd!És hétfőn kérdezz meg egy bőrgyógyászt!
20/30 A kérdező kommentje:
Nem ma valóban csak most vettem észre fürdés után...
2010. jan. 2. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!