Másfél évesen már indulna a dackorszak?
nem, ez még csak a határok meghúzása, puhatolózik meddig mehet el :)
hidd el, a dackorszakban tök mindegy lesz az a pohár víz a földön... :D
Köszi, megnyugtattál :D
És mit csináljak? mert 100x elmondom neki, az sem használ, ha néha elkiáltom magam sem, az sem. Elverni nem akarom.
büntetni próbáltad már?
az a legjobb ha a rosszasághoz van köze, így könnyebben összeköti.
mondjuk ha kilocsolja pohárból a vizet, akkor elveszed a poharat vagy vége a pancsolásnak.
ha megüt valakit a játszótéren akkor irány haza.
de ha nem tudod a rossz tetthez kötni akkor ültesd le 2 percre valahova (bünti szék vagy sarok).
és hát igen, majd ha kinyílik a kis elméje és megérti az ok okozati dolgokat akkor egyébként ezek szépen elmaradnak. most még csak felfedez, sokszor nem is azért csinálja, hogy téged bosszantson, csak túl nagy a kíváncsiság.
a dackorszakban meg juszt is azért csinál majd hülyeséget, hogy te kiborulj, mert mérges rád amiért nem hagytad, hogy a kést nyalogassa mondjuk :D
De, tényleg, azt már próbáltam és tényleg, az működött is, hogy elvettem tőle, amit dobált, vagy abbahagytuk a játékot, stb...
Büntisarkot még nem, ahhoz már elég "nagy"?
Köszi a válszokat, jó fej vagy, remélem a dackorszak idején is összeakadunk :-))
Szia!
Nálunk detto ez a helyzet!
14 hósak vagyunk és ugyanezt élem át mint Te!
Semmivel nem játszik el,semmi nem köti le,harap,rúg...van minden,persze nem állandóan,de elég sokszor!
Van hogy látványosan unatkozik és sétálgat a lakásban,lógatja a kezét és a fejére rá van írva,hogy töri valamiben a fejét:)
Én még nem büntettem,de akkor megpróbálom!
Ja és kislányról beszélünk!Mellette igen hisztis és akaratos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!