Hogy "facsarjak" almalevet?
Figyelt kérdés
Üvegreszelőn reszeltem le, de így inkább pép lesz és csak nagyon kevés lé.2010. jan. 2. 11:41
1/9 anonim válasza:
Szia! Üvegreszelőn akkor reszeld le, ha már pépet akarsz adni. Van az a 4 oldalú reszelő, vagy tökgyalú...na ilyesmivel kell lereszelni és kinyomkodni utána, így tudsz almalét nyerni. Mint amikor az almáspitébe reszeled az almát, azt is kinyomkodjuk, ugyanúgy kell csinálni.
2/9 anonim válasza:
üvegreszelőn sehogy. Rendes reszelőn reszeld le az almát és kiskanállal nyomkodd ki a levél. Almától függően kell neki idő, mire levet ereszt.
3/9 anonim válasza:
Miúgy szoktuk, hogy reszelőn lereszeljük és enged sok levet. Bár nálunk almáspite sütés idején van almalé. Nincs kisbabám.
4/9 anonim válasza:
Mi ugy csinaltuk, hogy reszelon lereszletuk az almat, azon a felen ahol nagyobbakat reszel, es gezbe tettem es kicsavrtam.
5/9 anonim válasza:
Én az üvegreszelőn szoktam, és egy sűrü szövésű szűrőn átpaszírozom.
6/9 anonim válasza:
Én is reszelem kis lyukú reszelőn, majd sűrű kis szitán átnyomkodom.
8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek!
B.U.É.K.!!!!!
2010. jan. 2. 15:15
9/9 anonim válasza:
A turmixgépemnek van szűrő betétje, Moulinex és nem is drága. Így mindenből tudok levet csinálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!