Almalevet hasfájásra kisbabának?
7 hetes a babám. Anyatejet és tápszert is kap, elég nehezen jön a kaki.Már több helyen olvastam, hogy néhány korty frissen facsart almalé babavízben segít.
Adható már ilyen pici babának is?
Inkább gyerekorvost kérdezz.
az alma még savat csinál neki persze ok. higítva lesz de 7 hetes még ne nagyon kapjon semmi olyat ami a tejtől veszi el a helyet a pocakban.
Köszönöm a válaszokat!
Azt hiszem, inkább nem kísérletezek. A kamilla és a kömény nekünk sajnos nem jött be. :(
Marad az infacol, és várok, hogy elnője.
Uh szegény! Én külföldön élek, itt sem lehet kapni, úgyhogy először a szomszédos németektől, majd Angliából rendeltem. Nem tudom, mennyi Mo.-ra a szállítás, nekem 15 euro volt összesen 2 üveggel (eu-ba). Németektől 1 üveggel volt ugyanennyi. De nem biztos, hogy megér annyi macerát, ki tudja, nektek használ-e. Ha mégis érdekel, a weboldal címe:
Édesanyám adott egy füzetet,amiben olyan dolgok vannak,hogy sokan majd nem tetszésüket fogják kifejezni.. Mivel 20 évvel ezelőtt még így volt,leírom,hogy 2 hetes kortól lehet almalevet adni,hígítva. De csak és kizárólag magyar almából!
Nálunk segít a székletürítésben!
Nem emlékszem,hogy írtad e vagy sem,így rákérdezek: Tornáztatni is szoktad a kicsit? -mert néha sokat jelent,ha mozgatva van (pl csípő torna, baba masszás.)
Köszönöm nektek is a válaszokat!
Szoktam tornáztatni, meg általában hason alszik, az segít neki a pukizásban. A dokinő szerint adjak neki inkább sima babavizet, az is lazítja a székletét.
A Gripe Watert nem rendelem meg, mert lehet, hogy valóban nem segít, és csak kidobtam egy csomó pénzt az ablakon.
Egy kis házi praktika:
Tornáztatás után dugd be a popsijába a lázmérőt és kicsit mozgasd meg neki.Az ingertől elvileg kell hogy pukizzon és kakáljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!