Mit szóltok hozzá hogy a 2 éves gyermekemnek az útónevét megváltoztatom? Mivel héber neve van jelenleg és magyar nevet szeretnék neki adni!
Figyelt kérdés
2014. jún. 5. 10:57
1/18 anonim válasza:
Mit szólunk hozzá? Semmit, te gyereked azt csinálsz amit akarsz!
2/18 anonim válasza:
Mit szólnánk? Csináld! Csak fura számomra, hogy 2 éve ez nem zavart, most meg igen. SAjnálom, hogy újat kell megszoknia, de még nem késő, végülis. Ő mit szól az új nevéhez?
3/18 anonim válasza:
Változtasd. De nem lesz egyszerü. Azt hiszem, hogy elég erős indok kell hozzá. Miért probléma a héber név? Ezelőtt 2 éve hogyhogy ezt a nevet adtátok? Bocs a kérdésekért, de érdekelne.
4/18 anonim válasza:
engem is érdekel miért kell megváltoztatni.
egyébként meg változtasd, megszokással nem lesz baj, mert neki olyan mintha másik beceneven szolitanád, megtanulja az uj nevet, ez biztos
miről változtatod mire?
5/18 Vilcsianyuja válasza:
Így elsőre nagyon meghökkentő az ötlet, de mielőtt bármi véleményt mondanék, szeretném én is tudni, hogy miről mire kellene váltani a keresztnevet, és hogy milyen okból tennéd.
6/18 anonim válasza:
Én nem szólok hozzá semmit. Mit is kéne? Egy idegen ember vagy, nem számít nekem az életed, a gyereked élete, a nevetek, a nevetek megváltoztatása, semmi. Mi értelme ennek a kérdésnek egyáltalán?
7/18 anonim válasza:
Változtasd. De ha 2 év múlva megtetszik egy másik név, újra változtatod? Nem te (is) döntöttél a nevéről?
8/18 anonim válasza:
Elég felelőtlen szülőknek gondolnám őket.
10/18 anonim válasza:
Egyszerűbb lett volna 2 éve jól meggondolni a név választást...
Kisfiam nagyon is hallgat a nevére 1 évesen, én tutti nem változtatnám meg a nevét 2 évesen.
Ha 2 éve tetszett a név akkor most sem lehet olyan szörnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!