Miért a szoptatós anyukák érezzék magukat rosszul, ha nyilvános helyen kell megoldaniuk a szoptatást?
Annyi megalázó mondatot hallottam már ezzel kapcsolatban.
Pedig az a baba pusztán ugyanúgy eszik, csak ő még nem tud máshogy.
Ha belegondolunk, sokan esznek utcán, sőt étterembe kifejezetten azért megyünk, vagy épp fagyit nyalunk, üdítőt iszunk, pattogatott kukoricával táplálkozunk a moziban stb. - gyerekek, felnőttek egyaránt :)
(Persze kulturált formában gondolom a babaetetést is.)
27es vagyok.
Ha eleve elvonulos,diszkret szoptatasra gondoltal,azzal mi lenne abaj,kit szolnanak meg ezert? En is szoptattam az Egri varnal,leultem egy padra messzire,hattal,ott ahol senki nem jart. Ez diszkret. Es nem butasag a kaka,szex,stb,mert felnott emberekre ertettem,minthogy csak felnott ember tud szoptatni. Ha egy kisgyerek pisil a fa toveben,nem a foteren a szoborra,azzal sincs gond,ez termeszetes. Az is hogy szopik ha ehes,ha kell a parkban,varoshazan....de nem a varos szeme lattara teszem ki a mellem.
"Ne haragudj, de ez nagy butaság. Egy csecsemőről beszélünk, nem felnőttről."
Ez hülyeség. Egy felnőtt nő MELLÉRŐL van szó. Nem arról, hogy cumisüvegből eszik egy csecsemő.
Kicsit fanatikus vagy :)
Egy apró ösztönlény áll a középpontban, aki a világ legtermészetesebb dolgát végzi egy erre alakuló eszközből.
8.22-es, elbeszélsz mellettem. Persze, hogy "erősködöm", mert nekem az a normális, hogyha valaki diszkréten szoptat, ott normális esetben nem a mell áll a középpontban, hanem semmi más, mint annak a babának az etetése, aki kicsi éhes ösztönylény. És nem tudom, hogy jut ilyenkor valakinek az eszébe, hogy mell, mell, mell.
Utolsó Válaszoló szerintem nagyon korrektül megfogalmazta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!