Hogyan lehet majd leszoktatni a fiunkat a nyilvános, poénkodós fingásról?
A kisfiunk 2 és fél éves, lassan óvodába megy. Nagyon tetszik neki, hogy ha beáll valahová, akkor tud egy hangosat pukizni, és mindenki nevet vele, mert nagyon édes. A környezete szerint ez nem probléma.
Azt előre bocsátom, hogy nem fogok rávágni a fenekére, mert végülis ez biológiai folyamat. A körülményeket és a hatást szeretném változtatni.
Az én lányomnak is tetszik, ő is szokott, 3 éves lesz nemsoká. Sőt, ő még szólni is szokott: pukiztaaaaaaaaaaaaaam!
Eddig vicces volt, de egy ideje olyan kínos kezdett lenni,ezért elbeszélgettem vele.
Utána még vagy 2-3 alkalommal megcsinálta,de csak azért,mert figyelte a reakciómat. Mostanában ugyanis imád bosszantani. De mivel semmmit nem reagáltam,azóta nem csinálja. Tudja,hogy ezt nem illik és ciki.
Ne nevessetek rajta. Ha látja, hogy ezen nem nevetnek, akkor nem fogja így "produkálni" magát.
És magyarázzátok el, hogy nem illik így pukizni és hasonlók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!