Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Leirnatok 8 hos babatok...

Leirnatok 8 hos babatok programjat, mikor kel, mit eszik, hanykor fekszik, mennyit alszik es hanyszor?

Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 17:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia mi még csak 7hónaposak vagyunk de azért leírom a napirendünket. reggel 7-7.30 körül ébredünk,akkor még kicsit közénk vesszük amugy külön szobában alszik születése óta,szóval kicsi játék után amikor már a babóm is felébred teljesen felöltöztetem és 8-kor kap tápszert. majd 10-10.30körül gyümölcsöt ezután szokott aludni nem sokat max.40percet. 13kor edéb,játék a járókában elbóbiskol olyan fél órára majd 16kor uzsi szintén gyümi,játék és én szoktam neki 18kor kevesebb tápszert adni ami után elalszik. 20kor fürdetés ami eltart 20.30ig utána tápszer beteszem a helyére egy kicsit még dumálgat meg elszórakoztatja magát 21kor már alszik is egész reggelig.
2009. dec. 30. 18:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia! Az én babám most múlt 8 hónapos, a mi napjaink így telnek:

ébredés kb. 1/2 7-kor ekkor szopizik, majd játék 9 óráig, akkor kap gyümölcsöt, majd szopizik és alszik általában 1,5-2 órát. Ha felkelt berakom a járókájába, amíg elkészítem az ebédet (főzelék husival), majd ebéd után játék, szopizás és alvás a levegőn. Délután általában 1-2 órát alszik, utána 3-kor uzsonna (gyümölcs babakeksszel) aztán kúszás, mászás stb. amíg apa hazaér (ált.1/2 5) utána vele is játék (közben még egyszer szopizás). 6 órakor kap tejpépet, fél 7-kor fürdés és alvás. Éjszaka általában kétszer felkel, ilyenkor szopizik.

2009. dec. 30. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!