Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek jogosan osztott...

Szerintetek jogosan osztott ki ez az anyuka? Ti hogyan reagáltatok volna? Csak túl reagálom?

Figyelt kérdés
Tegnap lenn játszottunk a 2 és fél éves kislányommal, amikor jött az egyik anyuka a kislányával, akivel párszor beszélgettem a védőnőnél. Az ő kislánya is kb annyi idős mint az enyém. A gyerekek játszottak ott előttük, minden szavukat hallottuk. Egyszer azt mondja a kislányom a cipőjére mutatva: új, márkás nike cipő. Ugye milyen szép? Erre az anyuka rámförmedt, hogy milyen beképzelt gyerekem van és én is az lehetek, ha így nevelem, meg nem kell azért lenézni más gyerekét mert nem nike van a lábán. Mondtam, hogy szó sincs erről, neten vettem a cipőt 1500ft-ért, csak kislányom keresztapja mondta neki, hogy de szép nike cipőd van, nagyon márkás. És Ő megjegyezte. Időm sem volt befejezni anyuka elviharzott a kislányával. Szerintetek? Én el is pityeredtem, mert egyáltalán nem vagyok olyan amiket mondott.
2014. máj. 27. 19:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Legközelebb ne állj le vele, tanulók belőle, ilyenekkel nem kell barátkozni, nem is ertem, nem te dicsekedtel, hanem a gyerek, aki kicsi, és azért dicsekedett, mert az ő lábán is megdicsertek, beszaras, miféle anyukák vannak...hmmm ne síri egy ilYen hülye miatt, gondolj arra, őcsak egy idegen, semmi kozod hozzá, kapja be!!!
2014. máj. 29. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!