Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bocsi, de megkérdezhetem,...

Bocsi, de megkérdezhetem, hogy milyen 3 hónapos csak anyatejes babátok kakija?

Figyelt kérdés
Mert a miénk folyós, néha sűrűbb, néha "gél" szerűbb, általában szép aranysárga, de néha zöldes. Nem büdös. Ez miért van? Normális? A védőnő nemigen tud rá mit mondani, se a doki.
2009. dec. 30. 14:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
3 hónapos a kislányom, anyatejes. Heti 1szer van kaki, akkor hol mustársárga, néha enyhén zöldes, és enyhén sűrű. A zöldes szín nem baj, akkor ilyen ha félig van megemésztve a "cucc". :) Amikor minden nap volt kakija, akkor is sárga volt és kicsit hígabb mint mostanság.
2009. dec. 30. 14:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én fiam is 3hós, anyatejes. Naponta 3-4 kakis pelust produkál, általában apát "örvendezteti meg a hátunk közepéig kakisak vagyunk" pelussal. Általában híg, folyós okkersárga, mustársárga színű, de volt már olyan gél szerű is. Zöld még nem volt, de mondták, hogy lehet. Na és nekünk vannak büdi kakik is a pelusba.
2009. dec. 30. 16:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok, a lányomnak sem rózsa illatú a kakija, hát még 1-1 puki! :D
2009. dec. 30. 19:20
 4/4 anonim ***** válasza:
kisfiam naponta egyszer kakil, szintén mustár sárga, előfordul kicsit zöldes, de az nem gáz. van, hogy folyósabb, néha egész kenőcsös... :-)
2009. dec. 31. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!