8 hónapos kisfiam nagyon hiszis, akaratos lett. Hol rontottam el? Hogyan lehet ezt kezelni?
Tegnap, mintha egy picit meg lett volna dagadva az inye fennt. Neki is ez lenne a 3. foga. Viszont az előző kettőt, meg sem érezte, egyszercsak kibújt, semmi nyűgösség :O Csodálkoztam is...Már csak a kis rizsszemet láttam :))
Nem hiszem, hogy elkényeztettem, Én vagyok vele egész nap, még nagyi sincs aki pesztrálja és hát van, hogy ott kell hagynom egyedül játszani a járókában, mig Én elvégzem a dolgom. Eddig nem volt semmi gond. Nem értem.
második vagyok. én nem hiszek az ilyen általános hisztikben, meg szeparációs szorongásokban. az első két foga közül az egyiket mi sem vettük észre, a másodiknál nappal sírósabb volt, és egyszer ébredt fel éjszaka, másnapra kint volt. de másra már én sem tudok gondolni. eszik is rendesen, a nappali alvásokkal van a gond, az éjszakaival nem, és mindent rágcsál, én csak ebből gondolom.
most adtam neki egy kis nurofent (én azt szoktam, ha van valami, ezt a szirupot), azóta tök jó kedve lett megint.
ez is csak azt igazolja, hogy valamije fáj, és hát mivel nem beteg, csak a foga lehet az. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!