Melyik a "normálisabb"? Lassan 8 hónapos 7kg-os, vagy egy 4 hónapos 7kg-os?
Őszintén meg mondom, engem picit mindig aggaszta súlya, hiába van a súly táblázat. Aszerint teljesen jó súlyban van. Csak olyan rossz, mikor egy 4-5-6 hónapos baba majdnem akkor, mint az enyém. IYenkor elfondolkozok rajta, hogy én csinálok valamit rosszul? Rengeteget eszik, igaz jó az anyagcseréje.
7100gramm pontosan.
Kislányom 3100 g-mal született.
4 hónaposan 6,32 kg, 6 hónaposan 7,12 kg volt, 1 évesen 8,12 kg. Júliusban lesz 4 éves és csak 13,7 kg és 97 cm.
Sokat eszik és nem válogat, de állandó mozgásban van. Egészséges és ez a lényeg :-).
Szerintem a kettő között van a "normális". De mivel fél évesen kell duplázni, teljesen jó a babád súlya.
Nekem 7,5 kg a lanyom most 8 honaposan. 2,85-tel szuletett. Nem egy pufok baba, viszont nyulik rendesen es szetveti az energia, neha mar nehezen birom a tempojat. :)
Szerintem nem keves a 7 kg, hiszen minden baba mas utemben no/hizik. Nem verseny ez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!