25 fokos szobában miben altassam éjszaka a 3 hónapos babámat? (Ruhanemű? Takaró? )
25 fokban harisnya a hálózsák alá?? Ne már
Én rövid body, pamut pizsirugi+ vékony pléd/takaró.
Nem akényelemről van szó, illetve arról is.
Hálózsák azértkell : mert pl, az én lányom mindig leszedi magáról a takarót.
Nyílván még3 hónapos, nem olyan mozgékony, így elég a lepedő.
Nekem 8 hónapos a babám, nekünk így bevállt:-)!
2. voltam
4-es, te ki ezt csinálod... Nem kell meglepődni!
Rugi 25fokban meg takaró?:D a harisnya olyan mint a rugi, a takaró olyan mint a zsák :D.
Nem, egészen kedves 6-os. Az egész a vastagságtól függ. Én textilpelenkával takarom be a babám, nem egészen olyan mint a zsák. Hálózsák 18-21 fokos szobába való. Mint írtam, én rövid ujjú bodyt és pamut pizsoma nacit adok rá, textilpelenkával betakarva, plusz zokni, mert a nacinak nyitott a vége. Ha rugi van rajta, akkor bőven elég szintén egy pelussal betakarni. Persze az egész a ruhák vastagságától függ. Amúgy próbálj meg te 25 fokban harisnyában aludni és takard be magad jól! Nem élveznéd, csak a gyerekeknek nagyobb a tűrőképességük általában, mint a felnőtteknek. Nekem a 3. babám van. Volt mikor 30 fok is volt a szobában nyáron, ablak kinyit, rövid ujjú body és zokni, plusz pelussal betakarva. Ha le is rúgták magukról, akkor sem lett semmi bajuk a 30 fokban, a 25-ben sem lenne.
Viszont a másik véglet a fázós babák. Mindenkinek ki kell tapasztalni, hogy az ő babája mint szeret, de szerintem hálózsák teljesen felesleges, én nem is láttam nagyon vékony hálózsákot, vagy átmenetit csak (tavasz-ősz, vagy télit). Most mindegyik meleg, hisz kint nappal is 28-30 fok van.
Én tényleg nem vagyok egy "hű de oara mami", de nekünk extra vékony zsákunk van. A babámnak folyton melege van, de estére neki így jó.
Nappalra: ma pl sima szoknyaruha volt rajta, se body se semmi, még zokni se.
Nem hinném, hogy estére túlöltöztetem.
Hiába van 3-4 gyermeked, mindegyik különböző, mint a miénki is,
Szerintem meg hasonló :-)!
De mindenki maga tudja, nekünk így jött be.
Mikor nem tettem zsákba, jég hideg volt reggelre a keze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!