Egy kis segítségre lenne szűgségem, adtok tanácsot?
Figyelt kérdés
babám 6.5-hó.Mi az a gyümölcs,zőldség amit bátran adhatok a babámnak,ha kérhetem leirnátok?hagyma,petrezselyem,ilyenekre is kíváncsi lennék.első babás anyuka..2009. dec. 29. 18:24
1/5 anonim válasza:
Hát ez egy érdekes téma mindíg, mondhatni, ahány ház, annyi szokás, illetve ahány szakember, annyi vélemény. Én most a négy és fél hós lányomnak adom a neki való bébi ételt, azok pl, sütőtök-alma, vagy alma -őszibarack, de érdekes a vegyes zöldségek összetétele, olyan k-betűs is van benne, amit szoptatósként úgy tudtam kerülni kellene, pl, karfiol. Aztán, van krumpli-paradicsommal, azt nem szeretjük.., de visszatérve a vegyesben van tök, répa is.., szóval ezeket nyugodtan adhatod, és az is sztem jó ötlet ha nemis akarsz bébi ételt, hogy megnézed az ő korának megfeleőben mik vannak és olyat készítesz otthon!Úgy tudom, már ehet husikát is, kis sovány csirke mellett pl.Sok sikert!
2/5 anonim válasza:
..első vagyok, hagymát petrezselymet még ne, sztem.
3/5 anonim válasza:
Ha a csecsemő szopik, az 5. élethónapban kezdjük adni a gyümölcslevet, gyümölcspépet. Ezek: alma, őszibarack, meggy, ribizli, narancs, répalé, sütőtöklé. A 6. hónapban kezdjük a főzelékek adását. Ezek közül az első ajánlott zöldségek: burgonya, répa, cékla, sütőtök. Ez utóbbiakhoz burgonyát teszünk, ez nemcsak sűríti a főzelékeket, hanem a megfelelő mennyiségű szénhidrátot is biztosítja. Már ekkor is lehet azonban néha a burgonya helyet akár rizs is tenni a zöldség mellé. Tápszeres babáknál általában mindent egy hónappal korábban kezdünk.
4/5 anonim válasza:
Ebben a korban már nyugadtan adhatod neki a gyümölcsöt keksszel,bbapiskótával.A főzelékeket sózva,borsozva,akár hagymával is készítheted,behabarva vagy rántva.Nekem 3 gyerekem van,és egyik sem allergiás semmire,és egészségesek mind.Az újabb divatot nem követtem.
5/5 anonim válasza:
Szia! A rossmann-os babakajában petrezselymet, zeller, hagyma ízesíti a kajcsikat. Én úgy kezdtem az elején, hogy vettem néhány baba kaját és elkezdtem neki adni. Amitől nem volt gondja mindig felírtam és abból készítettem itthon ebédet. Szintén első babás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!