Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Eddig kb 20 perceket szopizott...

Eddig kb 20 perceket szopizott, most 1 óra 10 percnél tartunk és még eszik, nem árt a gyomrának, nem lesz baj, hagyjam?

Figyelt kérdés

eddig mindig elállt a tej, átraktam a másikra, ezt játszottuk, szóval a baba még önszántából nem hagyta abba az evést.

de ezt attól tudja ösztönösen, hogy jól van lakva??

csak mert pl ha éhes, fel sem sír, aludna két napig is étlen, tehát éhséget nem jelez.

2014. máj. 21. 16:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

2 hetes, lehet az első növekedési ugrás....

ne ülj, hanem feküdj, az oldaladra, magad mellé baba és mehet a maratoni szopi.

újszülöttnél egyáltalán nem normális a 20 perces szopi, 1 óra körül szokott lenni.

20 perc majd 6-8 hetes kor körül lesz, addig még nem tudja olyan hatékonyan kiszívni.

és nincs olyan, hogy eláll a tej :) szopi közben termelődik, csak nem olyan gyors ütemben, de nem áll az el. próbálj meg 1 ciciből szoptatni, kicsi még ahhoz, hogy ne induljon be jobban a termelődés, márpedig sokkal többre lesz szüksége napról napra.

2014. máj. 21. 18:59
 12/16 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. még az lemaradt, hogy először nagyon vizes tej jön, ez szomjoltó és ha ezt kiszívta akkor jön csak a nagyon zsíros, laktató tej. ha folyton átrakosgatod idő előtt másik cicire akkor csak a szomjoltó tejet tudja kiszívni és se jól lakni nem fog, se kellően fejlődni.
2014. máj. 21. 19:02
 13/16 A kérdező kommentje:

már 3 órát szopizott mellen nem akarom viszatenni

most azt hittem elalszik kézben ringattam jó volt neki, de én kivagyok

leraktam

erre a szomszéd bekapcsolta a basszust...

egyfolytában sír és egyre jobban

de most hagyom. hátha..

olvastam én is a fejl-i ugrásról

1-2 napot ír hogy addig tart

én már most kipurcanok

2014. máj. 21. 19:21
 14/16 A kérdező kommentje:
kézben csend van, de erre nem akarom kapatni
2014. máj. 21. 19:23
 15/16 A kérdező kommentje:
ja meg úgy 20 perc, hogy egy mellen. ez volt az átlag. 1 ó múlva le tudtam tenni
2014. máj. 21. 19:25
 16/16 A kérdező kommentje:

köszi a segítséget

most karban megvárom míg mélyen elalszik

2014. máj. 21. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!