Akinek a babája sokáig cicin aludt el, hogyan oldódott meg végül a dolog? És akkor már utána egyáltalán nem kérte a cicit, vagy még szopizott azért valamennyit?
Hú, ez engem is érdekel, hátha valaki ír jó tippet.
Fél éves a lányom, csak cicin tud elaludni éjjel-nappal.
2. vagyok
nem tudom igazából,hogy miért kezdett el harapni, de sehogy nem akart rendesen szopizni,inkább csak "cumizott" rajta, aztán megharapott.. :D
Fél éves volt ekkor pont. Egy ideig úgy aludt el,miután leválasztottam,hogy ugyanúgy feküdtünk,mikor cicizett,csak nem cici volt a szájába hanem cumi,és közbe énekeltem,ja és szorosan magamhoz kellett ölelnem... ( megy a gőzös volt a kedvenc altató ének ) ez ment kb 2 hétig, aztán ez sem volt már jó, aztán egy hétig kb ringatni kellet, de az se volt jó... aztán kipróbáltam,hogy fürdés-pizsibe öltözés ilyesmik után, ivott egy kicsit általában vizet, aztán jó éjt puszi, cumi a szájába,hasra tesz. takaró sarkát az orrához gyűröm,villany leo, és már alszik is. tehát kb 7 hónapos kora óta egyedül alszik el, most 11 hónapos,ugyanígy megy minden este, annyi különbséggel,hogy mostmár sokszor csak rászív 2-3 a cumira, kiköpi,és elalszik. ha éjszaka felébred akkor megkeresi a cumit,és alszik tovább, kivéve ha szomjas. akkor feláll a kiságyba,kopog a lambérián és megyek itatni, iszik,aztán alvás tovább. :)
Bocsi,hogy ha hosszú lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!