Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Eddig kb 20 perceket szopizott...

Eddig kb 20 perceket szopizott, most 1 óra 10 percnél tartunk és még eszik, nem árt a gyomrának, nem lesz baj, hagyjam?

Figyelt kérdés

eddig mindig elállt a tej, átraktam a másikra, ezt játszottuk, szóval a baba még önszántából nem hagyta abba az evést.

de ezt attól tudja ösztönösen, hogy jól van lakva??

csak mert pl ha éhes, fel sem sír, aludna két napig is étlen, tehát éhséget nem jelez.

2014. máj. 21. 16:57
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

és habzsol, mint aki életében nem evett.

2 hetes újszülött

2014. máj. 21. 16:59
 2/16 anonim ***** válasza:

NEM a szopás ideje számít. Lehet, hogy sokáig szopik, és keveset, vagy rövid idő alatt sokat.

Egy óra hosszáig még véletlenül se hagyd a melleden. Akkor már nem szopik, csak cumizik. Legkésőbb 20-30 perc után tedd az ágyába. Egy baba nem szopik többet, mint amennyire szüksége van. Ha éhes lesz, akkor felébred és sírni fog.

Éjjel hagyd annyi aludni, amennyit akar. Nappal, ha nem ébred 2,5- 3 órahosszáig, akkor viszont keltsd fel.

2014. máj. 21. 17:04
 3/16 A kérdező kommentje:

köszi

sajnos eddig nem tudtam cumira szoktatni, mindenhogy próbálkozik vele mikor jön belőle tej, aztán mérgesen sírva feladja, kiköpi

2014. máj. 21. 17:11
 4/16 A kérdező kommentje:

szóval ha csak cummizna a mellen, arra írtam

de majd próbálkozom éjszaka hagyni stb

2014. máj. 21. 17:12
 5/16 A kérdező kommentje:

leraktam az ágyába és sír

pelus tiszta

nekem a derekam leszakad, most meg kikészök lassan

2014. máj. 21. 17:19
 6/16 anonim ***** válasza:
Akkor vedd magad mellé, igényli a közelséged. Ha éhes akkor tátog, keresgél a szájával, bekapja az öklét. De ennyi ideig ne hagyd szopni, mert ez az idő nem mind evéssel telik, hanem valóban cumizással attól függetlenül, hogy a cumit nem fogadja el.
2014. máj. 21. 17:54
 7/16 A kérdező kommentje:

de tényleg tátog, ökölrágás, idegesen kereste a cicit

3 óra lett abból az 1 óra 10 percből

most aludt el, de nem akarom elkiabálni

2014. máj. 21. 18:33
 8/16 A kérdező kommentje:

meg pontosabban a hátam fáj, gondolom a helytelen testtartástól

nem semmi napi kb 70 80 órákat így ülni

ha azt nézzük, hogy 7x 8x esznek

és megint nyöszörög...neeeeeeeee

2014. máj. 21. 18:35
 9/16 A kérdező kommentje:

ja 7x1 óra az 7

már kivagyok

2014. máj. 21. 18:38
 10/16 A kérdező kommentje:

megvan a baj

most olvasom, hogy az alvásszakaszok rem meg egyéb fázisok a babáknál még nem könnyen változik, felébrednek közte és automatikus evőreflex jön

ekkor lenne jó a cumi, amihez nem tudok szoktatni, csak beidegesíti magát rajta :(

2014. máj. 21. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!