Elégedettek vagytok a védőnővel?
Nekem azt mondta a doktornőnk, hogy nem lehet védőnőt váltani.Most akkor átvertek? Mindegy, már szereztem egy másikat, aki bármikor segít szivességből.
A mi védőnőnk sem veszi le soha a cipőjét, és nem mos kezet, mielőtt megtapizza a gyereket.Azért hozzáteszem, nagyon tiszta házban élünk.
Hát úgy látom ritka a jó védőnő.
Megvagyok-e elégedve? Hát nem.
Ez a 2. védőnőm. a terhesség 30. hetében költözés miatt váltottam. Az első védőnőm nagyon aranyos volt, igaz, hogy még nincs gyereke, de hasznos dolgokat mondott, jött látogatni, hívott mindig, hogy van-e valami kérdésem, mi újság velünk.
A második védőnőmet inkább nem minősítem. Akkor volt nálunk utoljára, mikor hazajöttünk a kórházból. Pedig tudja, hogy első baba, egy teljesen idegen faluba költöztünk, segítség senki a környéken. Én vittem a fiamat 1 hónaposan, hogy talán már meg kéne nézni, mérni, vagy valami. Kérdeztem tőle, hogy nem voltunk otthon, mikor jött? :))) Azt mondta, hogy nem ért rá jönni, sok a dolga. Kiderült, hogy az én fiam nemhogy hízott volna az egy hónap alatt, hanem fogyott. Pedig én azt hittem, hogy eszik rendesen a kisfiam, fél-1órákat szopizott, nem volt sírós, nyugodt baba volt, az éjszakákat első perctől átalussza. Na mindegy, szóval fogyott. Na, akkor hetente kellett hordanom méretni, hogy hogyan alakul, mi lehet a gond. Hozott nekem egy ősrégi mérleget, de akkor sem jött be, csak dudált, a párom ment ki a mérlegért, amit pedig képtelenség volt használni. Gyorsan beszereztem egy digitálisat, a másikat meg visszavittem neki. Aztóta sem volt, a fiam 3 hónapos. Nekem kell hordani tanácsadásra, ott csak megméri a kicsit, aztán a dokinő megvizsgálja. Nem mondanak semmit, nem kérdeznek semmit. Dokit sem tudok váltani, mert ez az egy van itt.
Szóval egy szerencsém van. Van egy sógornőm, akinek van 2 fia, 3 és 5 évesek. Mellesleg védőnő (nem tudja az én védőnőm, hogy a sógornőm is az), úgyhogy bármikor segít, ha van valami kérdésem. Az első hetekben minden nap, másnap hívott, ha nem is személyesen, de telefonon sokat segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!