Tényleg ezért lennék rossz anya?!
Múltkor itt járt egy rokonunk, és lenézően kérdezett rá, amikor etettem a babámat, hogy "Te csak ilyen konzervet adsz szegény gyereknek?"
Igen, főként üveges bébiételt kap a kicsim, olyan nagy baj ez? A legjobb minőségűt veszem neki, egyrészt jobban is szereti, mint az én főztömet, másrészt nem bízom igazán a bolti zöldségekben, piacosnál is vettem már pocsék árut.
Ezen múlik, hogy valaki jó anya-e, hogy kavargatja-e az ételt a tűzhely felett a gyermekének, vagy csak felpattint egy üveget? Nem értem ...
Köszönöm a további véleményeket.
Lenne pár szavam Hozzád, kedves 19-es válaszoló:
1. Nem vagyok a drágád, tudom mit akarsz érzékeltetni ezzel a szóval, ne tedd, te jössz ki nevetségesen belőle.
2. Egy internetes fórumon, teljes anonimitás mellett mi jogon használod te bárkire is a "lusta" jelzőt csupán egy kérdéskör feszegetése mellett?! Nagyon ügyes vagy, hogy 2 gyerek mellett dolgozol is, de semmi közöm hozzá. Tedd azt, ha jónak gondolod, de csak azért mert más nem úgy él, ahogy te, ne tituáld a másikat lustának.
3. Kétféle negatív véleménnyilvánítás létezik számomra, egyik elgondolkodtat, a másik pedig mélységesen felháborít, tiéd az utóbbiba sorolandó, kérlek a későbbiekben ne reagálj a kérdésemre. Köszönöm.
Ahogy a bébiételt is ellenőrzik.
Barátnőm babáját kórházba kellett vinni, mert hiába mosták meg a permetezett salátát és úgy főztek belőle neki főzeléket, annyira frissen és erősen volt permetezve, hogy rosszul lett tőle.
Pedig a sarki kis zöldségesnél vette!
A mangó egyébként hogy jött ide. Mangót nem adok a gyereknek, de a legtöbb mondjuk téli zöldség és gyümölcs (még a paradicsom is) más országból jön.
Annak, aki meg azt írta,hogy gyerek mellett éjszaka főz, annyi, hogy ez a baj régi felfogással. Hogy sok nőben azt ülteti el,hogy akkor lehet valaki kizárólag szuper anya és feleség, ha beledöglik az anyaságba, meg a házimunkába. Mert nekem senki nem mondja, hogy vígan, dalolva főz meg éjjel két gyerek és meló mellett.
Nem értem miért is olyan rossz,ha valaki nem kizárólag robotnak látja a gyerek körüli teendőket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!