Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nektek ez rosszul esne az...

Nektek ez rosszul esne az anyósotoktól, vagy csak nekem eesik rosszul?

Figyelt kérdés
Egész terhességem alatt anyós 3 babánál volt látogatóba,mindegyiknek vett valamit és örömmel mutatta nekem a baba cuccokat,amiket vitt nekik. Megszületett az unokája és semmit nem kapott tőle. Lassan 3 hónapos lesz.eddig névnapomra vett a babának hazahozós ruhát,karácsonyra zoknit meg húsvétra ajcsit,de azt is megbeszéltük,hogy melyiket veszi,mert azt lassan használhatná már,de mégis más játékot vett,mert az olcsóbb volt (azt másfél év mire használhatja) és mert mellé így még tudott venni valamit.(kérdezte,hogy ezt vagy azt vegye,mi választottunk mégsem azt kapta..nem tudtam,hogy picit drágább amúgy)Nem nagy dolgok,csak bánt,hogy csak úgy,mert megérkezik és mert szereti,nem kapott semmit,mindig megvár egy alkalmat.Pedig hányszor volt bababoltba más babáknak vásárolni....

2014. máj. 19. 11:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Na, a tablet megint kreatívan javít. Nem elhalálozás, hanem elhalmozza !
2014. máj. 20. 09:54
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon helyes, hogy az anyósod nem hoz minden alkalommal valamit, mert később már egy szekrény sem lesz elég a sok felesleges holmihoz. Nagyon jó, hogy alkalmakhoz köti, ha hoz valamit. Ismerek olyan anyóst, akit nem tudnak leállítani arról, hogy ne hozzon mindig csokit meg játékot a gyereknek, mert már nem tudják hova tenni, és még az anyós sértődött meg. Szerintem jól csinálja így az anyósod.
2014. máj. 20. 12:02
 13/13 A kérdező kommentje:

köszi,hogy írtatok véleményeket!

Persze,foglalkozik a babával,amikor van ideje ,elbabusgatja.Nekem inkább ez akkor esett rosszul,amikor még nem volt meg a baba.Gondoltam,ha meglesz,biztosan kap Ő is valamit ,egy macit a mamától,vagy valamit a érkezésére.Látom vannak rosszabb esetek is,szóval megpróbálom nem túlreagálni.

2014. máj. 20. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!