Mit csinálok rosszul és mit tegyek hogy minnél elöbb be gyogyuljon?
ha sebes akkor nem szárítani kéne, hanem zsírozni. hagyd a hintőport, helyette vegyél a patikában zsírozó krémet holnap. hétfőn meg kérj az orvostól gyulladáscsökkentős popsikrémet (sárga színűt kérj, mármint a matricája sárga, tudni fogja), azzal kenheted, nagyon jó krém :)
az olajozást is hagyd, mert csak feláztatod a sebet fürdés előtt. gyors fürdés, majd zsíros krém :)
ha nagyon csúnya lenne akkor az orvos felír majd tetránt, ez antibiotikumos, picit szabad csak kenni, de sebekre jó ha van otthon
Hagyd a hintőport és az olajat!
Én sokáig nem csináltam, aztán egyszer a gyerekorvos rákérdezett, hogy csinálom-e, mondtam hogy nem, erre azt mondta, hogy jön a meleg, csináljam. Hát elkezdtem, baromi ronda, kisebesedett lett a kis bőre, úgyhogy előtte kutya baja sem volt!!!!
Úgyhogy abbahagytam, amíg helyre jött szerintem sudocremmel kentem, vagy a gyógyszertári testápolójával, amit egyébként a kicsit szárazabb bőrére írt a doki korábban...
Szóval először is száműzd az olajat és a hintőport, és utána hámosítsd vissza neki a kis bőrét, valamilyen krémmel, biztos van otthon valami, és nem lesz gond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!