Cumifüggő babád, gyermeked hogyan alszik éjjel? Ha nappal sokat van a szájába na cumi, szinte egész nap, akkor éjjel rosszul alszik vagy azért jól is?
Amíg a lányom be nem tudta éjjel tenni a szájába, addig előfordult, hogy 10-15x is be kellett neki tenni:( Szerencsére 6-7 hónapos kora között megoldotta egyedül, 3 cumival aludt , világítóssal, így egyet csak meg talált!
Fiamnál nem volt ilyen gond szerencsére, ő nemigen ébredt arra, hogy kiesett a szájából acumi.
Gyerekfüggő szerintem.
igen, egy picit babafüggő is.
Nem tudom, hogy mit tegyek, én csak alváskor adom oda a babámnak a cumit. Ő most 5,5 hónapos. De nem merem napközben odaadni, mert félek rászokik. Ő egyébként jól alszik nappal, éjjel is. Viszont sokat hangoskodik, sokat nyög, nyöszörög, szerintem ő ilyen típus, meg megállapított refluxa is van. nem tudom, hogy köze van-e hozzá, de emiatt is egész álló nap képes fájdalmasan nyöszörögni. Én már megszoktam. Nem zavar, nem is használok ez ellen semmit.
de mi a helyzet a cumival?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!