Most akkor a gyermekem hatranyos helyzetu?
Az en gyermekemnek nem volt polyaja,sem muanyag kanala, sem jatszoszonyege, sem jarokaja, sem hordozoja, sem etetoszeke,
sem extra vagany babakocsija,sem legzesfigyeloje,sem csecsemomerlegje,nincs kulon szobaja, tehat kulon szekrenye sincs.Aranylag jol elunk,de mindig lesajnalnak ezek hianyossagok miatt.En ugyerzem ezekre nemvolt, vagy nincs szuksegunk.Es most kapaszkodjatok meg, az egyik ismeros megkerdezte, miert nem vetttunk a 8 honapos babanknak elektromos kisautot, mert az milyen jo a babaknak. Most tenleg velem van a baj, en vagyok tul skot?
Ha felno lehet valami utohatasa ezek hianyossaga?
Az viszont nagyon tetszett, hogy mindenki leirja mi van meg, es mi nincs a felsoroltakbol, vagyis ki mit tartott fontosnak.
Hordozonk azert nincs, mert nincs autonk.
10:23-as! A kérdező nem azt írta, hogy egyáltalán nincs babakocsija!!!
Azt írta, hogy nem a méregdrága fajtája van...
Olvass, mielőtt oltogatni kezded!!!
Szerintem mindenki azt vesz meg, amit anyagi lehetőségei engednek. Ennek függvényében azt mérlegeled, mi kell a baba biztonságához.
Pl. minek a légzésfigyelő, ha melletted van a kiságy és minden pisszenésre felriadsz, a nap minden percét vele töltöd. (Igen, van ilyen anyuka!!!) És minek a babakocsi, ha apuci aládteszi hónapokon át a feltankolt autót.
Ez a normálisnak induló kérdés sajnálom, hogy a sznobság listájává vált, összeállították egyesek, mijük van és mi nincs. A listaállítás szerintem nem segítette különösebben a kérdezőt, csak elmélyítette benne, és a hasonlóan gondolkodókban, hogy valóban kellett volna vennem neki babahordozó indiánkendőt (meg minden szar pénzrabló kütyüt) az első 5 hónapra?
Szerintem 18 év múlva mutassa meg mindenki, mi lett a dédelgetett (anyagiakkal vagy szeretettel vagy akár mindkettővel dédelgetett) kisgyermekéből. Akkor már van min gondolkodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!