Miért gondolják sokan, hogy a szeretettel el lehet kapatni egy babát?
2008. júl. 28. 14:21
11/14 anonim válasza:
Kedves Polly! Tökéletesen igazad van. Na ezért a kommentemért engem is lepontoznak :)
12/14 anonim válasza:
Pollyval teljes mértékben egyet értek!Nem a szeretettel lehet elkapatni,hanem azzal a tudattal,hogy egész nap a kezemben van,mert szeretem.Meg hagy rágja egész nap a csöcsömet,hiszen szeretem.Na,persze.
Én nem kapom fel minden nyikkanásra,mégis nagyon szeretem a gyermekem,aki kiegyensúlyozott,keveset síró baba.
13/14 anonim válasza:
Kedves utolso! Neked aztan gyonyoru megnyilvanulasod van a gyerekedrol!
14/14 anonim válasza:
Mi a baj a hozzászólásommal?Lehet,hogy nem jól fogalmaztam.Természetesen nem hagyom magára a gyereket.Ott vagyok egész nap vele.Éneklek neki,mondókákat mondok,szórakoztatom,ahogy tudom.Ha sír,megvigasztalom,ha éhes,megetetem.És nagyon szeretem.De nincs egész nap az ölemben.Hordozóban van,vagy babakocsiban,vagy az ágyon.Amikor unatkozik leülök vagy lefekszem mellé.Ha megunja,akkor veszem fel és sétálunk a lakásban vagy a kertben.Amikor éhes,akkor megszoptatom.Valamit nem jól csinálok?Bocs,még kezdő vagyok.De mindent megteszek a gyerekem boldogságáért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!