Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek, ha a kisfiam a...

Mit tegyek, ha a kisfiam a kutya játékát a szájába vette?

Figyelt kérdés
Sajnos a legalaposabban felépített barikádok ellenére is hozzáfért valahogy a kutyánk labdájához a 9 hónapos kisfiam - próbáltam utána kicsit kiöblíteni a száját, illetve bekentem dentinoxszal, amiben biztosan van fertőtlenítő is... kell ennél többet tennem??

2014. máj. 9. 12:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nálunk minden igyekezetem ellenére az is előfordult, hogy beleivott a vizébe, illetve megkóstolta az ételét is. Semmi baja sincsen, most már 2,5 éves. A múltkor az állatkertben a ló szájába rakta a cumiját...Nem rosszak a reflexeim, de a fiam időnként túlszárnyal...
2014. máj. 9. 13:32
 12/20 anonim ***** válasza:

"A múltkor az állatkertben a ló szájába rakta a cumiját"

csúúúcs!!

2014. máj. 9. 13:34
 13/20 anonim ***** válasza:
Gondolhatod... utána persze a kukában végezte a cummer, ami miatt végig ordítás volt a hátra lévő időben...
2014. máj. 9. 13:41
 14/20 anonim ***** válasza:
cumi a pacinak? banyek mekkora arc fiad van!! :D nagyoonjó :D
2014. máj. 9. 13:46
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam 1,5 évesen a kutyának kitett csontot rágcsálta :-) Jobb volt, mint bármelyik rágóka :-D (Azért nem rendszeresen)
2014. máj. 9. 13:57
 16/20 porcukormókus ***** válasza:
100%
Egyik ismerosom kisfia kiszippantott egy eticsigat a hazabol es lenyelte... grrrr..
2014. máj. 9. 15:09
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Tulajdonképp ha végig gondoljuk akkor az van hogy: A kutya kinyalja a saját seggét ( szaros ) majd bekapja a labdát és aztán a kisgyerek ezt kapja be, nyalja le. SZÉP !! Ez is egy fajta gyerek nevelés. A jó érzésű embernek hány ingere van ezektől.
2014. máj. 10. 08:22
 18/20 anonim ***** válasza:
Igen, utolsó és mi a hasznos a válaszodban? Hol ebben a segítség?
2014. máj. 10. 12:22
 19/20 A kérdező kommentje:
Hálistennek megérkezett a kioktató-bíráskodó-tökéletes anyuka kommentelő is, már vártalak, köszi! :-)))
2014. máj. 12. 12:27
 20/20 A kérdező kommentje:
Ja és különben a kutyám nem nyalja a saját seggét (az inkább macskaszokás, nem? vagy csak az én kutyám nem szereti a saját seggét nyalni?? :-))) - de ettől még valóban nem tiszta a szája, és lehet nem hiszed el, de pont ezért tettem fel a kérdést, okoska.
2014. máj. 12. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!