Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ikerbabáknak ilyen feliratú...

Ikerbabáknak ilyen feliratú body-k? Jó ötlet? Melyik milyen?

Figyelt kérdés

Kisfiú, kislány páros lesz. Elkapott a vásárlási láz :) Mit gondoltok az alábbi feliratokról?

Igen, ikrek vagyunk - Nem, nem egypetéjûek

Ez nekem tetszik

Én vagyok a tervezett - Én a meglepetés

Eredeti - Másolat

Ezt a kettõt angol változatban is láttam. De nm tudom milyenek. Nem bántóak egy kicsit? Vagy viccesek?

Olyat is láttam, hogy bAba - baBa. Ez milyen?

Nem egy méretben venném õket.

Még egy kérdés: Mit gondoltok a csak színében eltérõ ruhákról? Öltöztetnétek úgy ikreket vahgy inkább egyedi darabokat vásárolnátok?

2014. máj. 9. 10:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem egy ikerpár vagy több már eleve vicces.
2014. máj. 9. 10:54
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy nem egypetéjűek, nem is lehetnének azok fiú-lány esetén, szóval ennek nincs értelme.

A tervezett - meglepetés nekem tetszik, de nem magyarul.

Eredeti - Másolat szintén hülyeség fiú-lánynál.

bAba - baBa: nem hiszem, hogy mindenkinek leesik. Akkor inkább csak simán A, és B.

Biztos lenne pár egyforma ruhájuk, de inkább eltérően öltöztetném őket.

Amúgy nincs szükség ilyen cuki, feliratos ruhákra. Az ikrek alapból aranyosak, főleg egy fiú-lány páros, én is nagyon szerettem volna! :)

2014. máj. 9. 11:05
 13/18 Vilcsianyuja ***** válasza:
63%

Fiú-lány ikrek anyukájaként semmi bajom a feliratokkal, de őszintén szólva, én magam pénzt nem adnék egy-egy ilyen poénért. Ha ajándékba kapnám, nem sértődnék be rajtuk, akkor is, ha tényleg marhaság az eredeti-másolat... Mi kaptunk egymáshoz passzoló body-párost ajándékba, a fiús sötétkék, a csajos neonzöld, az elején egy fiúcska/kislány fog egy malacperselyt, felirat: "Eladó a tesóm, beszámítok:" csokit-legót-babát stb. a nemnek megfelelően. Ez cuki szerintem.

Én szeretem őket hasonlóba öltöztetni, szerencsére nincs köztük méretkülönbség, így amit ajándékba kapunk, azt igyekszem egyszerre rájuk adni. Így az elején még tényleg lehet, az alapdarabok, rugdalózó, body tényleg cukin mutatnak. A különböző ruhákat is igyekszem úgy rájukadni, hogy anyagban és/vagy színben harmonizáljanak, mert nyilván nekem is vannak örökölt lány- és fiúdarabjaim. Majd később már úgyse lehet egymáshoz öltöztetni őket, éld ki magad, amíg picik :)

2014. máj. 9. 11:09
 14/18 Vilcsianyuja ***** válasza:
Ja, és az első variáció, az ikrek vagyunk - nem egypetéjűek jópofa nagyon. Nem egyszer, miután megkérdezték: "és milyen neműek lesznek?" Mondom: fiú-lány. Következő kérdés: "és egy- vagy kétpetéjűek? Én meg inkább nem mondok semmit :)
2014. máj. 9. 11:13
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
az a jó ezekben a bodykban, hogy annyira készül a kismama, veszegeti a feliratos bodykat, aztán mikor megszületnek a picik rájön, hogy bodyban nem viszi ki az utcára :D az olyan mint a bugyi, alsónemű, arra adsz majd még pólót vagy rugit. ha meg meleg van, akkor napozót vagy csak pólót adsz rá, szóval lényegtelen milyen a body ;)
2014. máj. 9. 11:50
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem csak a leguccsó hülyeség, nem mindenkinek jönne le a poén. De a Copy Paste, szerintem vicces. 3-as ikreknél láttam olyat:

I was planned, I was not, me neither...szerintem ez nagyon vicces, aki meg bunkónak, megalázónak veszi, az nem érti a poént.

Nekem most lehet ikreim lesznek. Tuti venni fogok ilyesmi kis body-t venni nekik. Ha egy fiú és egy lány lenne, akkor saját szöveggel csináltatnék egyet. Párom fiút szeretne, lányunk meg lányt. Olyat csináltatnék még kábé, hogy a fiúéra apának, a másikra meg nővérkémnek, vagy valami frappáns szöveg.

2014. máj. 13. 19:04
 17/18 Vilcsianyuja ***** válasza:
Bárcsak érteném, mivel háborítottam fel sokakat egy ilyen jelentékeny állásfoglalással egy ilyen fajsúlyos témában, hogy lepontoztak...
2014. máj. 14. 09:38
 18/18 anonim ***** válasza:
Ikerként írom,hogy az eredeti-másolat sértő.:/A többi nem rossz.:)
2014. máj. 14. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!