Miért nem fogad el semmit sem? Mi lehet a gond? Esetleg ötlet arra mit próbáljak még?
5 hónapos tápszeres a kisfiam,3,5 hótól folyamatosan szünetekkel mindenfélét megpróbáltam már adni neki hátha az ízzel van baj(tápszerrel kevert krumplit és banánt,üveges sütőtököt,őszibarackot,almalevet bébiitalt é általam facsartat,különféle almákat reszelve,vaniliás tejpépet...mindet kiköpte
próbáltam többféle kanalat köztük szilikonosat is,azzal sem jártam sikerrel
ültettem pihenőszékbe,ölembe babakocsiba,úgy sem volt jó
Semmit nem fogad el csak a tápszert.
Nem erőltettem soha a semmit,voltak fokozatok,egy egy sikertelen próbálkozás után tartottam szünetet.
Védőnő szerint pépet adhatok,orvos szerint gyümit is.
Nekem ő a második babám,elsőnél semmi ilyen gond nem volt,elsőre elfogadott mindent,nem köpte ki,ugyanígy tápszeres volt,sőt még koraszülött is,ugyanilyen HA-s beba tápszert evett,ugyanígy kb 3,5 hótól kezdtem.Első babám kislány,második most fiúcska.Jókedélyű baba,mozgékony,forog mind irányban.pár másodpercig egyedül meg tud ülni,,van fél percig is.Holnap lesz 5 hónapos.Viszont tápszerből sokat eszik,és úgy érzem ennek ellenére nem elég neki,éjszaka is felébred kétszer 170-et enni,nappal három óránként 130 körül.Az igazságoz hozzátartozik hogy egyszer egy pici almadarab odakerült a torkához és visszabukott elég ok tápszert.Nem tudom nem e ez miatt lehet rossz emléke.De egyébkén mindig jókedvében és olyan kor próbálkozom amikor se nem túl éhes se nem egyáltalán nem éhes,amikor épp ideje van..
Én azért adtam neki többfélét,mert azt hittem ízzel van baja,nem egyszerre kevertem,hanem szünetekkel adtam neki.
Az ember akaratlanul is hasonlítgat,de persze hogy nem akarom hogy ugyanolyan legyen mint a lányom.Viszont nagynak született most közel 9 kg és azért gondoltam,hogy tartalmasabbra lenne szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!