Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek van jó tippje, hogy...

Kinek van jó tippje, hogy hogyan lehet minnél előbb átaltatni az újszülöttel az éjszakákat?

Figyelt kérdés
Ha főzök neki teát éjszakára, az elég lehet megnyugtatásra? Persze nem azt mondom, hogy egyáltalán nem akarom majd megetetni éjjel, de ha felkel 1-2 óránként akkor nem hiszem, hogy jó lenne neki. Hamarosan szülök és szeretnék felkészülni a babámra.
2014. máj. 8. 18:13
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Nézd.. Mivel kismamaként mindig éjjeli 2-kor aludtam el, mert akkor vért haza párom a munkából, így a baba is ezt érzékelte.

Tudod, oltári munka volt az, hogy nekem éjfélről levigyem este 9-re.

3 hós kora óta este 9-től reggel 7-8-ig alszik, EVÉS NÉLKÜL.

Szerintwm összetették volna sokan a kezüket, hogy éjfélkor evett volna utoljára a babájuk, majd 8 fele ébred, eszik és 11-12ig alszik :-)

Szerintem ez elég jó :-)

De vitázhatnánk rajta:-)

Utolsó, persze hogy ringattam volna én is, ha fáj a pocakja.

De mivel tényleg szerencsés is vagyok, mert szinte tökéletes babám van ( mint mindenkinek), nincs panaszom.

-soha nem volt hasfájós

-éjszakát átalussza

-elvan a kiságyban

-egyedül játszik, 1 órát

-nem kell hordozni

-alszik napközben

-ha,ar kúszott, tud ülni, felhúzza magát

És ez mind igaz. Szerencsés vagyok.

2014. máj. 10. 22:36
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

na,látod,szerencsés vagy,te magad is beismered,ez ahogy éltek,nem csak a te érdemed..Másnak viszont sokszor nincs ilyen szerencséje..Ha terveztek még gyereket,lehet,hogy neked sem lesz legközelebb(erre készülj fel),de ne így legyen..

Viszont olvasd el a kommentjeidet, kérlek,az elsőtől,az utolsóig...

Ezt szeretnéd átadni a gyerekednek?Aki nem ért veled egyet,az máris egy elfuserált életű undorító bálna lenne,te mit tudsz az ő életükről?nem többet,mint ők a tiédről?Tény,neked támadtak sokan,de az első válaszod alapján,kb. olyan magabiztossággal állítottad,h egy gyereknek át kell aludni az éjszakát 2 hetesen,és mki béna,aki erre nem képes,megtanítani a gyerekét,h valahol jogos volt a támadás..

2014. máj. 10. 23:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!