Kinek van jó tippje, hogy hogyan lehet minnél előbb átaltatni az újszülöttel az éjszakákat?
Nézd.. Mivel kismamaként mindig éjjeli 2-kor aludtam el, mert akkor vért haza párom a munkából, így a baba is ezt érzékelte.
Tudod, oltári munka volt az, hogy nekem éjfélről levigyem este 9-re.
3 hós kora óta este 9-től reggel 7-8-ig alszik, EVÉS NÉLKÜL.
Szerintwm összetették volna sokan a kezüket, hogy éjfélkor evett volna utoljára a babájuk, majd 8 fele ébred, eszik és 11-12ig alszik :-)
Szerintem ez elég jó :-)
De vitázhatnánk rajta:-)
Utolsó, persze hogy ringattam volna én is, ha fáj a pocakja.
De mivel tényleg szerencsés is vagyok, mert szinte tökéletes babám van ( mint mindenkinek), nincs panaszom.
-soha nem volt hasfájós
-éjszakát átalussza
-elvan a kiságyban
-egyedül játszik, 1 órát
-nem kell hordozni
-alszik napközben
-ha,ar kúszott, tud ülni, felhúzza magát
És ez mind igaz. Szerencsés vagyok.
na,látod,szerencsés vagy,te magad is beismered,ez ahogy éltek,nem csak a te érdemed..Másnak viszont sokszor nincs ilyen szerencséje..Ha terveztek még gyereket,lehet,hogy neked sem lesz legközelebb(erre készülj fel),de ne így legyen..
Viszont olvasd el a kommentjeidet, kérlek,az elsőtől,az utolsóig...
Ezt szeretnéd átadni a gyerekednek?Aki nem ért veled egyet,az máris egy elfuserált életű undorító bálna lenne,te mit tudsz az ő életükről?nem többet,mint ők a tiédről?Tény,neked támadtak sokan,de az első válaszod alapján,kb. olyan magabiztossággal állítottad,h egy gyereknek át kell aludni az éjszakát 2 hetesen,és mki béna,aki erre nem képes,megtanítani a gyerekét,h valahol jogos volt a támadás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!