Érdekes kérdés. Én még nem figyeltem meg ilyesmit.
És vajon a tápszer hogyan befolyásolja a baba fejének növekedését???
Én erre lennék kíváncsi !
2009. dec. 27. 10:58
12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, védőnőnek különösen!
Igen, mi is tápi előtt állunk ahogy a harmadik (?) válaszoló gondolta. Tanácsadáson láttam, hogy vannak feltűnően nagy fejű babák és mindről kiderült, hogy tápszeres. Nem akarok elfogult lenni, de a nagylányom és ismerősöm anyatejes gyerekei mind olyan arányosan szépek, most a picivel esténként már pótolni kell és még olyan arányos, félek, hogy megnő a feje.
De úgy látom több a cáfolat, úgyhogy ez megnyugtat. :)
2009. dec. 27. 11:03
13/19 anonim válasza:
Már megint ez a kérdés?A múltkor is vki ezzel foglalkozott!!!!!!
2009. dec. 27. 11:38
14/19 anonim válasza:
gondolom a kérdező aggódik, mindenki jót akar a gyerekének és kérdezzen többször, mint hibázzon egyszer.
én is láttam nagyfejű gyereket és meg se kérdeztem mit eszik. :-)
2009. dec. 27. 11:42
15/19 anonim válasza:
Az én lányom is tápszeres volt,és gyönyörű kis buksija volt és van. A doktornő a vizsgálaton meg is dicsérte hogy milyen gyönyörű arányos feje van. Nem is értem hogy lehet ennyire bugyuta kérdést feltenni.
2009. dec. 27. 12:19
16/19 anonim válasza:
Megint ez a gusztustalan kérdés,és ha nagy a fejük akkor te nem adsz tápszert ha pótolni kell??? Éhezteted hogy a feje nehogy megnőjjön???Vagy tejet adsz pár hónapos babádnak???Vagy mi terved volt a debil kérdéseddel??Legalább 20 féle tápszer van forgalomban talán van közte olyan is amitől nem nő a babák feje!!!
2009. dec. 27. 12:42
17/19 anonim válasza:
És te vajon mit eszel, amitől ennyire összement az agyad? :)
2009. dec. 27. 14:53
18/19 anonim válasza:
Szerinted a koponya mérete a tápszertől függ?!Elég buta kérdés....ne haragudj!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!