Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak én látom így, vagy...

Csak én látom így, vagy tényleg nagyobb a tápszeres babák feje?

Figyelt kérdés
Előre is bocsánat attól, ha valakit megsértek a kérdéssel, nem áll szándékomban.
2009. dec. 27. 09:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
13%
Én is nagyobbnak látom. Érdekes.
2009. dec. 27. 09:15
 2/19 anonim ***** válasza:
72%

Szia!

Szerintem csak te látod így.Az én fiam születése óta tápszeres,és gyönyörű,arányos feje van,sőt nem is kövérke,tiszta izom.:-)De egyébként én is látok extra nagy fejű babákat,függetlenül attól,hogy mit esznek.

2009. dec. 27. 09:16
 3/19 anonim ***** válasza:
21%

én is nagyobbnak látom, sőt, van olyan gyerek akiről ovis korában( és később )is kiszúrtam, hoyg pár hétig kapott csak anyatejet. ez azonban nem bántás a tápszeres babák felé, ha nem volt az anyunak teje mit tehetett volna?

Ha esetleg Te is az előtt állsz hogy tápszert kell adnod inkább szoktasd mielőbb a normál könnyű ételekhez.

2009. dec. 27. 09:21
 4/19 anonim ***** válasza:
83%

Az én babám tápszeres és teljesen normális méretű feje van. Én például a vákuumozott babákat látom nagyfejűnek vagy deformáltnak. De ők is kinövik :)

Egyébként nem értem mitől lenne a tápszeres babák feje nagyobb, a tápszertől megnő a koponyájuk mérete? Vagy arra gondolsz kövérebbek?

2009. dec. 27. 09:31
 5/19 anonim ***** válasza:
72%
Az igaz,hogy régen volt egy ilyen hatása a tápszernek,de a mostani tápszereknek már sokkal jobb az összetételük és ettöl már nem fog megnőni a babád feje..
2009. dec. 27. 09:32
 6/19 anonim ***** válasza:
81%
Az én babám is tápszeres,nem látom nagynak a fejét,de persze lehet,hogy elfogult vagyok. De ha tanácsadásra megyünk,én ott sem tudom kiszúrni,ki a tápszeres,ki az anyatejes. De máshonnan is hallottam már,hogy állítólag nagyobb. Ja,és én is tápszeres voltam,hát az enyém tényleg nem kicsi :D
2009. dec. 27. 09:46
 7/19 anonim ***** válasza:
81%

Én nagyon nem vagyok elfogult, mert az én kislányom feje szerintem nemhogy nagyobb hanem kisebb mint akiket én látok, pedig 3 hónapos korától tápszeres.

Mondjuk ennek én örülök, mert nekem kiskoromban nagy fejem volt de a lányom szerencsére az apjára ütött, akinek kis cuki feje van:)

2009. dec. 27. 10:04
 8/19 anonim ***** válasza:
81%
Cáfolnám :) A nagyobbik gyerekemnél ügyetlen voltam, és nem tudtam szoptatni, tápszeres volt. A kicsi egy éves és még mindig szopik, és a KICSINEK NAGYOBB A FEJE, mint a nagynak... Szóval nem hinném....
2009. dec. 27. 10:05
 9/19 anonim ***** válasza:
77%

Szia,

a fiam születése óta tápszeres,és inkább picinek mondanám a fejét a többi vele egykorú babáéhoz képest. Viszont a barátnőm babájának tényleg picit nagyobb a buksija(Ő is tápszeres), de gyönyörű!!!Szerintem mind az anyatejes, mind a tápszeres babáknál van kis és nagyfejű, nem lehet általánosítani...

üdv

2009. dec. 27. 10:21
 10/19 anonim ***** válasza:
84%

Sziasztok, én véletlenül épp védőnő vagyok :)

Nem igaz a feltevés. Ez genetika. Általában annak a babának nagyobb a fejecskéje, akinek a szülei közül legalább az egyiknek, vagy a felmenők közül valakinek az átlagnál nagyobb a feje.

Semmi köze a tápszernek hozzá. Sok tápszeres babám van, és sok anyatejes, mindkettő közül vannak kisebb és nagyobb fejű babák. Ez egyébként ovis korukra úgy kb. egyforma lesz.

2009. dec. 27. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!