Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tápszeres nagyobb gyereket,...

Tápszeres nagyobb gyereket, akinek jön a foga, őt mivel lehet megnyugtatni cicizés helyett?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasom itt, hogy 16-17 hónapos gyerekek, nem esznek semmit naphosszat, mert jön a foguk és inkább csak ciciznek (egész nap?! - ilyen is volt, nemrég olvastam).

Az enyém sajna 3 hónapos kora óta tápszeres, hálistennek nem egy nyűgös fajta gyerek, de ha neki is jön a többi foga (8 van most) akkor én vajon mivel fogom tudni megnyugtatni? Tápszeres üveggel? Ki hogy csinálta/csinálja, aki már nem szoptat ilyenkor?

2010. febr. 4. 10:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Én mindig szeretgetem és egész nap csak rá figyelek,igy tudja hogy együtt érzek vele,hidd el a cici nem minden,ha figyelsz rá tudja hogy vele vagy számithat rád a fájdalmában.
2010. febr. 4. 10:10
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod :) Hálistennek alapból is ezt csinálom, egész nap szeretgetem, és figyelek rá, minden rezdülésére reagálok (lehet, hogy később ebből lesz majd bajom?). Remélem, hogy akkor a fogzást sem fogja nagyon nehezen viselni.

Most 13 hónapos, az első két fogával szenvedett vagy 2 éjszakát, a többi 6 észrevétlenül bújt ki. Hátha szerencsém lesz, mindig ettől félek, hogy nálunk ugye nincs cici, mint nyugtató :((

2010. febr. 4. 10:14
 3/4 anonim ***** válasza:
A tápit azért megisszák fogzás alatt, inkább a kanalast nem tolerálják. Szóval ritka azért,ha SEMMIT nem iszik/eszik egész nap, inkább csak igen keveset.
2010. febr. 4. 10:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod, aranyos vagy, de nem a "kaja" része izgatott a dolognak, hanem a megnyugtatás.. akinek van cici, az rendben, de akinek nincs? (de az első válaszoló már megnyugtatott kicsit) :)
2010. febr. 4. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!