Tápszeres nagyobb gyereket, akinek jön a foga, őt mivel lehet megnyugtatni cicizés helyett?
Sokszor olvasom itt, hogy 16-17 hónapos gyerekek, nem esznek semmit naphosszat, mert jön a foguk és inkább csak ciciznek (egész nap?! - ilyen is volt, nemrég olvastam).
Az enyém sajna 3 hónapos kora óta tápszeres, hálistennek nem egy nyűgös fajta gyerek, de ha neki is jön a többi foga (8 van most) akkor én vajon mivel fogom tudni megnyugtatni? Tápszeres üveggel? Ki hogy csinálta/csinálja, aki már nem szoptat ilyenkor?
Köszönöm a válaszod :) Hálistennek alapból is ezt csinálom, egész nap szeretgetem, és figyelek rá, minden rezdülésére reagálok (lehet, hogy később ebből lesz majd bajom?). Remélem, hogy akkor a fogzást sem fogja nagyon nehezen viselni.
Most 13 hónapos, az első két fogával szenvedett vagy 2 éjszakát, a többi 6 észrevétlenül bújt ki. Hátha szerencsém lesz, mindig ettől félek, hogy nálunk ugye nincs cici, mint nyugtató :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!