Egy 3 hónapos babával mennyit "kell" foglalkozni?
3 óránként eszik, 1 órát tölt alvással. A fennmaradó 2 órában pedig ált. ott vagyok mellette (különben bömböl)
Most kezdi felfedezni a kezét, na meg használni is. Gondoltam itt az ideje, hogy ellegyen egyedül is néha. Szeretek vele foglalkozni de nem szeretném, ha nem tudna egyedül is játszani. Mi az arany középút?
Nekem 2 hós a babám,s sokszor elvan egyedül.Van,amikor oda kell mellé dőlni,és foglalkozni vele,de minden szopi után fél-1 órát elvan egyedül.Ez változó,mikor milyen napja van.
Szerintem pont annyit kell vele foglalkozni,amennyit igényli,de néha igazán magára hagyhatod játszani.Ha nyüszög megnyugtatni,majd újra magára hagyni.Hamar fel fogja találni magát.
Szerintem szopi után próbáld meg más környezetben hagyni, mint az ő szobája és hagyd nézelődni. Nekünk nagyon jól bevált a játszószőnyeg, játszóhíddal amikre ráagattok állatfigurákat, vagy bármilyen más tárgyat és otthagyom nézelődjön, játsszon velük. Ilyenkor zenét is teszek, és közbe még "énekelget" is. Mikor megunja elkezd nyűgölni, olyankor mellé ülök és foglalkozom kicsit én is vele.
Mikor ez sem működik és még lenne egy kis dolgom, a hordozóba teszem és hagyom figyelje mit csinálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!