Mit tudtok foglalkozni 2 hónapos babátokkal amikor ébren van hosszabb ideig?
Még nem jött el a séta ideje, a kis ágyban nem marad el. Mit tudtok vele játszani ami hosszabb ideig is leköti? Esetleg úgy, hogy ne kelljen ölben tartani?
Nem mindig van kedvem énekelni, beszélgetni. Alapból is mindig szűkszavú voltam és sajnos ez most sem változott... :-(
Szia!
Én mindig vittem magammal a kisfiam a lakáson belül, bármi dolgom is volt (főzés, mosás, stb.). A konyhában például feltettem az asztal közepére egy hordozható kis "ágyban", és ő elnézelődött, hiszen újdonság volt számára az új hely. Ha mostam, odaraktam a mosógép elé - el sem hiszed, mennyire szerette nézni, hogy az forog.
Kezdettől fogva vittem magammal, mégsem volt állandóan a kezemben. Én tudtam haladni a dolgommal, ő meg remekül szemlélgette a világot.
Ha van hordozható kis fekvő alkalmatosságod, próbáld meg beletenni, és vinni magaddal. Nem muszáj folyton beszélni hozzá, csak legyél ott körülötte. Nekem bevált, próbáld ki Te is!
Egy 18 hónapos kisfiú anyukája.
Sajnos nincs hordozható fekvő alkalmatosságunk. csak a kocsiba köthető bébihordó van. A konyhában pl. nem tudom hová tenni, mert ott nincs asztal, csak egy kevéske kis előkészítőpult, mert külön étkezőnk van. Ha ott teszem az asztalra, akkor meg nem lát a konyhában engem.
Zenélős játékokat milyet érdemes venni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!