Mi történt a kislányommal? Nem tudom elaltatni.
Figyelt kérdés
3 hónapos, szerdán kapott két oltást és azóta mintha kicserélték volna. Eddig igazi mintababa volt, este vacsi után magától, vigyorogva aludt el, most meg sír, üvölt, nem tudom, mi baja. Ha kiveszem, akkor is nehezen nyugszik csak meg, de ahogy visszateszem, üvölt. Ha simogatom a kiságyban, rőgdos, feszíti magát, nem tudom, mi lehet vele, nem hiszem, hogy még mindig az oltás hatása. an ötletetek?2009. dec. 26. 20:44
1/6 anonim válasza:
Növekedési ugrás nem lehet?Az három hónapos korban van, lehet, hogy éhes.Ha anyatejes, rakd sűrűbben cicire, hogy csinálhassa magának a több tejet.Ha meg tápos, akkor adj neki többet.Én erre gondolok.
2/6 A kérdező kommentje:
Éppen, hogy nem is kér annyit enni és általában a kaja vége is nyűglődés. Napközben amúgy jókedvű. Ja, és tápszeres baba.
2009. dec. 26. 21:12
3/6 anonim válasza:
Valószínűleg már mocorognak a fogai és több tutujgatásra vágyik.
4/6 anonim válasza:
Az enyém is ezt csinálta oltás után.Egyszerűen nem bírtam vele.A dokimat is felhívtam, mert sírógörcsei voltak szegénynek.Azt hittem, fáj valamilye.Az orvos szerint csak így reagál az oltásra.Hát nem tudom.Pár nap után elmúlt.
5/6 anonim válasza:
Igen, mi is tapasztaltunk oltás után változást. A doktornőnk azt mondta majd visszatér minden, így is lett kb. 1 hét után. A védőnőmnek is elmeséltem, azt mondta az ő lány ais így volt, de sajnos ő olyan hisztis is maradt utána, nem rendeződött.
6/6 anonim válasza:
Nem esetleg a karácsony miatt több körülötte a jövés menés? Lehet, hogy túlpörög, túl sok inger éri, és így reagál rá. Nekem már sokkal nagyobb a kislányom (16 hónapos), de ő is más szenteste óta. Többet bújik, hamarabb elfárad, többet alszik. Igaz rá jól hat a fáradás, de minden baba más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!