Örültök, hogy lett testvére a babátoknak? Jó dolog ha van tesója a gyereknek szülőként is és a gyereknek is? Mekkora korkülönbség a jó?
Olyanok hozzászólását várom elsősorban (de írhat persze más is) aki vacilált azon, hogy legyen-e tesó. Mert így hogy van egy gyereke úgy érezte, hogy jó így és lehet a testvérrel már nem lenne olyan jó. Tudom butaság, de tényleg valami ilyesmi foglalkoztat. Nem tudom hogy tudnék egyformán szeretni két gyerek, egyformán megadni mindent, odafigyelni, nevelni stb. nem akarom, hogy hiányt szendvedjenek mert van mégegy, de lehet pont így lesz a hiány, ha nincs tesó.Van már egy gyerekem, de valahogy olyan fura lenne még egy baba, de lehet megbánnám, ha nem lenne, viszont előbb utóbb kifutok az időből, ráadásul a nagy korkülönbség nem tetszik.
Nem vagyok karrierista, tehát ilyen szempont nem érdekel, hogy rohanjak vissza dolgozni, tudom, hogy két gyerekkel főleg az elején nagyon nehéz lehet. De később pl mikor 8-10 évesek meg lehet nagyon nagyon jó dolog lenne, ha mégsem egyedül van, sőt akár felnőttként is.
Néha úgy érzem jöhet, néha meg úgy hogy inkább még ne. Természetesen, ha mégis terhes lennék, megtartanánk és nagyon örülnénk neki :)
Párom nagyon szeretne amúgy.
húúúúúúúú jó sok tesód volt kedves első válaszoló :) mondjuk én nem szeretnék ekkora családot, csupán, hogy egyke vagy nem egyke a jobb?
második, örülök, hogy benned is kavarodtak ezek az érzések, jó olvasni. Sokaktól úgy érzem, hogy eldöntötték, hogy lesz pl 3 gyerekük és szépen sorban jönnek is :)
kedves első
hogy érted, hogy egyke típusnak tűnik? miből gondolod?
az én gyerekem imádja a gyerekeket!!! Figyeli őket, nevet rajtuk, megy oda stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!