Jó húsban van, szereti a hasát megjegyzések, titeket nem zavarnak?
A jó húsban van nem azt jelenti,hogy kövér.Őszintén milyen megjegyzés felelne neked meg,ami illene a tökéletes babádra?
Ez hiszti.
Én lányom is jó húsban van,imád enni és mégsem kövér. 88 centi és 11,6 kiló. Szokták mondani ,hogy jó húsban van,meg milyen óriási.És?! Genetika,ettől függetlenül nagyon szép kislány.Holnap lesz 19hónapos.
Engem mindig piszkáltak,hogy kövér vagyok.Nem lettem étkezési zavaros,bár hajlamos vagyok unalomból enni.De legutóbb pl azt kaptam meg,hogy elöl deszka hátul léc vagyok.Kövérnek 171/86al számítottam,csontosnak meg 171/56-al...Most vagyok úgy 62kiló.Igen,én kövérnek látom magam ugyan,de ettől függetlenül ha nagyon akarok,tudok tenni ellene.Nem kell fogyóztatni egy gyermeket,de ha tényleg hajlamos a hízásra,akkor igen is oda kell figyelni.Pl egy olyan magas gyermek,mint a lányom,tehát 88centi és ehhez 14-15kiló,esetleg több,az rengeteg.Annak igen is oda kell figyelni a táplálására.És ha pl piszkálnak egy 170centis 90kilós embert,hogy kövér,tud ellene tenni és nem azzal,hogy anorexiás vagy bulémiás lesz,hanem simán ésszel eszik és sportol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!