Csak ismerősnél, vagy mindenkinél felháborodást vált ki, hogy én 1 fülbevalót adnék a fiúbabámnak?
ismerős nem győzött levegő után kapkodni, nagy felháborodás, le akart beszélni, és hív is mindenkit egyből pletykálni, hogy úristen én mit akarok, akik meg felhívtak, hogy lebeszéljenek.
most egy kósza gondolat ekkora port kavar, vagy csak az én környezetemben?
másnak mi a véleménye?
igen, ilyenekre gondoltam!
nekem pl még megvan amit anya vett kb 6 évesen egy mini kis aranyozott hamis rubin köves gyűrűt, a kisujjam körméig még felmegy :)de megvan még mindig az nekem kincs volt akkor.
vagy ha valaki látta régen volt egy sorozat a kislányt hívták Borostyánnak, mert anyukája úgy rakta le egy templom előtt amikor megszületett, hogy borostyánlánc volt a nyakában
szóval ha meghalnék, az belőlem maradna neki
és így baba korától olyan jó lenne
megint 44-es,azért így már egész más ez a kérdés...:)
Még bőven van időd eldönteni mi lesz az a valami,amit tőled kap,ami csak rád emlékezteti!
Tényleg jópofa dolog amiket írtak!
De hagyd,hogy teljen az idő,ezeket nem lehet erőltetni!Biztos adódni fognak olyan dolgok,amiket majd igazán,szívből oda tudsz neki adni,ami majd rád emlékezteti.Én pl nem kaptam semmi ilyesmit,tesóim se,férjem családjában se volt jellemző,így meg se fordult a fejünkbe,hogy kéne ilyen a gyerekeknek.De ettől nem érzem,hogy kevesebb lenne a kapcsolat a szüleimmel,mintha lenne valami tárgyi "kapocs".Ezzel nem azt mondom,hogy ezek feleslegesek,csak hagyd,idővel kialakul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!