Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak ismerősnél, vagy mindenki...

Csak ismerősnél, vagy mindenkinél felháborodást vált ki, hogy én 1 fülbevalót adnék a fiúbabámnak?

Figyelt kérdés

ismerős nem győzött levegő után kapkodni, nagy felháborodás, le akart beszélni, és hív is mindenkit egyből pletykálni, hogy úristen én mit akarok, akik meg felhívtak, hogy lebeszéljenek.

most egy kósza gondolat ekkora port kavar, vagy csak az én környezetemben?

másnak mi a véleménye?

2014. máj. 2. 21:18
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:

igazából nem látom az ellenérvek indokát

most hogy megenné, meg lenyelné: a lánybabáknak is van mégsem eszik meg

szegénységi bizonyítvány: mert?

lyukas fül: szinte minden srácnak van egy lyuk a fülében, nem is látszik, ha nincs benne fülbevaló

2014. máj. 2. 21:34
 12/54 anonim ***** válasza:
100%

Lehet nem ugyanolyan körökben mozgunk (sőt biztos is), de az általam ismert "srácok" közül kevesebbnek van lyuk a fülében, mint ahánynak nincs...

Ha jót akarsz a fiadnak, meghagyod neki a választás lehetőségét kamasz korára.

2014. máj. 2. 21:40
 13/54 A kérdező kommentje:

de nem fúratom ki

legyen sablon gyerek, nehogy kilógjunk a társadalomból.

2014. máj. 2. 21:40
 14/54 anonim ***** válasza:
90%

most komolyan azt kéne megmagyarázni,hogy miért gáz egy fiú babának fülbevaló??

1.nem kértél indoklást

2.mert a mi kultúránkban ez egyáltalán nem jellemző,sőt tinédzser,felnőtt korban is egyfajta "előítélettel" állhatnak olyan férfihoz,akinek fülbevalója van.

3.míg eljut a felnőtt korig,ott az oiv,a suli,a középsuli,nagyon sanszos,hogy csúfolni fogják e miatt.

de amúgy miért olyan fontos ez neked??

2014. máj. 2. 21:43
 15/54 anonim ***** válasza:
90%

tudod mit??a te gyereked,te szülted,de attól egy önálló individum!Hagy döntse majd ő el,hogy "sablon" akar lenni vagy nem!

Amúgy meg ha egy fülbevalóval akarod elérni,hogy kilógjon a tömegből,akkor az régen rossz...

2014. máj. 2. 21:45
 16/54 anonim ***** válasza:
100%
Óh, hogy az a kisfiú, akinek nincs fülbevalója az "sablon gyerek"? Hogy lehetsz felnőtt, édesanya létedre ennyire buta és rosszindulatú?
2014. máj. 2. 21:58
 17/54 anonim ***** válasza:
100%
Alsóban tanítok, eddig két kisfiúnak láttam fülbevalót. Fülbevaló nélkül sem lettek volna sablon gyerekek, egyik kis nyuszi volt, a másik magatartási problémás. A szülők nagyhangú kisebbségiek...
2014. máj. 2. 22:08
 18/54 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de szerintem is nagyon gáz.
2014. máj. 2. 22:17
 19/54 anonim ***** válasza:
88%
Én lányoknál is ellenzem, de egy fiunál pláne. Ettől max hülyének fognak nézni, nem lesz kevésbé sablon gyerek. Majd ha akar rakat magának.
2014. máj. 2. 23:24
 20/54 anonim ***** válasza:
24%

Én mint androgün, a dolgok megítélésekor nem sűrűn veszem figyelembe a szóbanforgó emberi lény nemét, viszont elég bizarr számomra, hogy valaki a pici gyerekének a testébe lyukat fúrat. Tökmindegy, lány-e. Fiúnál mindössze a már írt "óvodában csúfolhatják" dolog a plusz, ami egyébként kismillió dolog miatt lehet, szóval ez az érv engem még nem hatna meg.

De ha nem kell hozzá lyuk (bár akkor félnék, hogy nem marad a fülében), akkor nekem alapvetően semmi bajom vele. Max. lánynak fogják nézni egyesek, de annyi baj legyen.

Szeretem, ha valaki kicsit szembemegy a szokásokkal. Annyi hagyomány van, amitől jaj de ciki eltérni, pedig logikus ok nincs a betartására.

2014. máj. 2. 23:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!