Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak ismerősnél, vagy mindenki...

Csak ismerősnél, vagy mindenkinél felháborodást vált ki, hogy én 1 fülbevalót adnék a fiúbabámnak?

Figyelt kérdés

ismerős nem győzött levegő után kapkodni, nagy felháborodás, le akart beszélni, és hív is mindenkit egyből pletykálni, hogy úristen én mit akarok, akik meg felhívtak, hogy lebeszéljenek.

most egy kósza gondolat ekkora port kavar, vagy csak az én környezetemben?

másnak mi a véleménye?

2014. máj. 2. 21:18
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok előítéletes lenni, de ha egy fiú csecsemőnek fülbevalót látnék a fülében, azt gondolnám, hogy a szülei alul iskolázottak, esetleg kisebbségiek. Intelligens, felnőtt embernek nem nagyon fordul meg ilyesmi a fejében.
2014. máj. 3. 00:02
 22/54 anonim ***** válasza:
19%

"Intelligens, felnőtt embernek nem nagyon fordul meg ilyesmi a fejében."

Miért nem? Aki intelligens, nem is lehet hipster? Épphogy egy intelligens emberről tudom jobban elképzelni, hogy nem látja azt a mélységes logikát, hogy aki akarja, a lányának fülbevalót rakathat a fülébe, a fiának nem. Ez nekem elég nonszensz, inkább mélységes hagyománytisztelet, de van, aki durvábban fogalmazna. Miért ne tagadhatnánk meg az ékszerviseletben megnyilvánuló nemi diszkriminanciát? :D

2014. máj. 3. 00:22
 23/54 anonim ***** válasza:
82%
Es majd a rozsaszin kisszoknyat is raadod?
2014. máj. 3. 00:55
 24/54 anonim ***** válasza:
61%
Én kislánynak sem szuratnám ki a fülét. Legyen lehetősége dönteni, hogy szeretné-e. Azért mert kislàny automatikusan kell az a fülbevaló?
2014. máj. 3. 07:24
 25/54 anonim ***** válasza:
36%

Pontosan azt szerettem volna írni, amit az utolsó hozzászóló írt.

Pár hét és a karjaimban tarthatom a kislányunkat. De nem szeretném kiszuratni a fülét. Egyrészt, mert nem szeretnék fájdalmat okozni (TUDOM hogy csak pár perc míg fáj, de akkor is..) másrészt meg meghagyom neki a döntést.

2014. máj. 3. 07:40
 26/54 anonim ***** válasza:
53%
nem a te lánygyereked volt a kérdés, utolsó
2014. máj. 3. 07:59
 27/54 anonim ***** válasza:
76%
Fúrasd csak ki, adj rá hello kittys ruhákat de ne csodálkozz mikor pasival állít haza. bár szerintem te örülnél, hisz legalább nem lenne sablon.
2014. máj. 3. 08:00
 28/54 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem is gáz...Nem kislány ő...És nem lehet tudni hogy nagyobb korában is justin bieber utánzat akar-e lenni,vagy normális férfi...
2014. máj. 3. 08:33
 29/54 anonim ***** válasza:
72%

Aztán az anyuka felháborodna, hogy mindenki lánynak nézi :)

Mellesleg kérdező: Mégis milyen fülbevalót rakatnál a fülébe?

2014. máj. 3. 08:44
 30/54 A kérdező kommentje:

"Alsóban tanítok, eddig két kisfiúnak láttam fülbevalót. Fülbevaló nélkül sem lettek volna sablon gyerekek, egyik kis nyuszi volt, a másik magatartási problémás. A szülők nagyhangú kisebbségiek..."

Szerintem meg még a kisebbség is úgy áll hozzá, mint itt a válaszolók többsége, hogy kiakadnának. Ők meg szerintem pláne nem csinálnak ilyet, akik a tradíciók rabjai

a kislányoknak mindkét fülében van, a fiúknak csak az egyikben

egy srácot nem néztek még ez miatt lánynak

amúgy én meg attól vagyok kiakadva, hogy a legtöbb egyetemista fiú hosszú raszta hajú, abban aztán tényleg semmi férfias nincs

2014. máj. 3. 10:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!