Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg mindenki (vagy szinte...

Tényleg mindenki (vagy szinte mindenki) gumilepedőt húz a matracra és úgy rakja rá a rendes lepedőt?

Figyelt kérdés
Akkor így mi értelme van a jól szellőző matracnak, pl. a kókuszmatracnak?
2014. ápr. 28. 12:39
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszi, erre a kérdésre gondoltam. Gumilepedőről volt szó, nem gumislepedőről.
2014. ápr. 28. 12:56
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem tettem/teszek gumilepedőt az ágyra, csak amikor pelenkáról leszokó korszak volt, akkor használtam. Egyébként a GYK-n ha kiírod ugyanazt a kérdést néhány hét különbséggel, egészen más válaszokat kaphatsz :)
2014. ápr. 28. 13:16
 13/18 anonim ***** válasza:
akkor te voltál az őrült lepontozó az előző kérdésnél?...
2014. ápr. 28. 13:28
 14/18 A kérdező kommentje:
Persze. Sőt regisztráltam többször, hogy jó sok piros kezet tudjak adni mindenkinek, hogy meg is jelenjen a %-uk és, hogy magamat is le tudjam pontozni. Mindenesetre kösz a hasznos hozzászólást.
2014. ápr. 28. 13:34
 15/18 anonim ***** válasza:
nem teszek rá, pont azért, hogy tudjon szellőzni. meg minek zizegjen? van huzata, az elég sokat véd
2014. ápr. 28. 13:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekünk szivacsmatrac van, és csak annyiban jó a gumilepedő, hogyha bukik, nyálzik, kifolyik a pelus, akkor elég kimosni a lepedőket, nem lesz foltos, piszkos a matrac... Amit télen nem biztos, hogy egy tisztítás után olyan könnyen meg lehet szárítani. No meg egyszerűbb két lepedőt kimosni, mint egy matracot akár heti 2-3 alkalommal, ha éppen peches napjaink van.
2014. ápr. 28. 22:33
 17/18 korczmarika válasza:
nekem a gumislepedő azért fontos mert a strok ,vagyis a bénulás következtében az alsó fertályom is béna ,és nagyfokú inkontinenciám van , most kérdezhetnétek ,miért nem veszek fel éjszakára bugyit ,betéttel ? nos a válaszom , próbálta már valaki egy kézzel lerángatni a bugyit ,hát mire lejön pont bepisilek, hát ezért
2019. szept. 4. 14:53
 18/18 anonim ***** válasza:
Kedves korczmarika. Az Ön esete Nyílván nem hasonlítható össze egy babáéval.
2019. szept. 6. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!