Mindenki Fisher Price tanuló kutyust vesz karácsonyra a babájának? :D
Figyelt kérdés
2013. nov. 29. 16:35
4/19 A kérdező kommentje:
Csoda :D
És ti mit vesztek?
2013. nov. 29. 16:38
5/19 anonim válasza:
Nem csak karacsonyra nem vettem, de egyaltalan nem is volt ilyen jateka a gyerekeimnek.
6/19 anonim válasza:
Én se :)
Három gyerek van, sose volt ilyenünk :)
Sok fisher price játék van itthon, de ez a kutya kimaradt az életünkből. Pedig aranyos szerintem.
FP-ból nekem a tanulókulcs a kedvencem, tök jó dalok vannak benne.
7/19 anonim válasza:
Nem. De semmi értelme nincs, mert ettől nem tanul semmit a gyerek. Gombokat nyomogatni, verseket mondani másképp is megtanult.
8/19 anonim válasza:
11-ér nem kell. Annyira nem jó.
9/19 anonim válasza:
Nem kap tanulokutyust, sütifalòt, simba àllatos zongoràt, òriás macit, òriàs minnie egeret, jàràssegìtőt ès bébitornàzòt igen...10 hònapos lesz karàcsonykor....( ez az első karàcsonya, ezeket az egèsz csalàdtòl kapja összesen...)
10/19 anonim válasza:
Mi tanulóasztalt szeretnènk venni karira.
tanulókutya húgit most kapott a kislányom az apától meglepetésként, még én se tudtam róla :) szerintem nagyon jó kis játék tök jó dalokat tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!