Fisher price tanuló kutya, labda tisztítás?
Sziasztok!
Kisfiamnak kinéztem a tanuló kutyát, de a labda is tetszik.
1 éves szülinapjára gondoltam, mert szerintem tetszene neki.
Viszont nem tudom hogy kéne tisztítani, mert ebben a korban azért bőven van nyáladzás :) és néha jó lenne kimosni, viszont ezt az elektronika miatt nem lehet. Hogy tisztítjátok?
Na meg úgy láttam nincs is igazán becsomagolva, tehát akárki összetapizza stb. tudom kell a kosz az immunrendszernek, de azért mégiscsak.....
szóval ötletek????
A lasztiból akkor tényleg ki lehet venni az elektronikát? Nem néztem annyira tüzetesen, de hogy lehet? Leírnád?
Hú akkor ha eteti az első válaszoló gyermeke akkor tényleg szépen nézhet ki :)
Sajnos néha jön is vissza néha a kaja, bár már nem bukik annyira a kisfiam, de ezért sem volna rossz tisztítani néha.
Igen érthető, köszi!!!! Lehet másnak is hasznos volt az infó :)
Amúgy kb miket csinál a laszti? Az üzletben ki lehet próbálni valamennyire, de úgy hallottam, ha gurul akkor is zenél stb. miket?
2 éves a fiam, még nem próbálkozott a kiszedéssel. 3 funkció közül választhatsz:
-zenél. 4 dalt játszik
-1-10 ig tanítja a számokat
-mindenféle jópofa játékra hívó hangot ad.
Abszolút biztonságos én jó szívvel ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!