17 hónapos lesz, volt már a szájában kutyakaki, giliszta, csiga, cigarettacsikk és még ki tudja mi...
A papucstalpon már ki se akadok, örülök, ha "csak" azt rágcsálja :)))
2014. ápr. 25. 21:34
12/34 anonim válasza:
Tyúk kakit evett....nem lett semi baja.
2014. ápr. 25. 21:45
13/34 anonim válasza:
Nem éppen gusztustalan, de emlékezetes eset, amikor a kisfiam 3 évesen gombelemet evett. 2 nap kórház lett belőle.
Leggusztustalanabb pedig a saját orrváladéka volt.
2014. ápr. 25. 21:51
14/34 anonim válasza:
2 napos konyhai maradékok kutyakaja
2014. ápr. 25. 22:27
15/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon jókat írtok, dőltem a nevetéstől!:)
2014. ápr. 25. 22:28
16/34 anonim válasza:
10 hónapos volt, amikor egy katicabogarat szedtem ki a szájából. Már megdöglött mire kihalásztam...
2014. ápr. 25. 22:28
17/34 anonim válasza:
Ne haragudjatok, de én is jókat nevettem. :)
A papucsnyalogatás és a kukázás nálunk is alap.
Ma meg egy pocsolyába belemosta a kezét, utána lelkesen lehasalt, és ivott belőle. 17 hónapos.
2014. ápr. 25. 22:39
18/34 anonim válasza:
az én lányom a kutya vizéből imád inni. szerencsétlen kutya egész nap szomjazik,csak h. a gyerek ne pocsolja-igya a vizét... a kuka nálunk is alap,meg a kutyával smárolás is gusztustalan! illetve van egy hatalmas kupac sóder az udvaron,egészen biztos vagyok benne,h. már minden darab kavicsot tisztára szopogatott :D kutyakakit még csak markolászta...
2014. ápr. 25. 22:43
19/34 anonim válasza:
11-es vagyok
Igen, kimaradt, a lányom is evett már katicabogarat :))
Szerencsére az túlélte.
2014. ápr. 25. 23:07
20/34 anonim válasza:
Lesz is rosszabb. Az én babám undorítóbb dolgot vett a szájába, mint amit bárki leírt vagy el tud képzelni. Először azt sem tudtam mit nyalogat. Kiderült, hogy a kamasz lányom titokban vett egy v betűs szexuális kiegészítőt, amit a kicsi kirámolt a fiókból. Undorító látvány volt, senkinek nem kívánom. Bár ne lenne igaz és nem tudtam volna leírni. Az apának el sem mertem még mondani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!